BUSQUETS: ENTRE 10 I 15 DIES DE BAIXA

David Busquets no jugarà el pròxim partit del PROINOSA Igualada contra el Shum a les Comes i probablement tampoc el del dissabte dia 28 al pavelló de Cirera contra el Mataró. Les proves que li han fet aquest dimecres han permés concretar una mica més el periode de recuperació de la lesió als abductors que es va fer contra el Quvert. El capità de l’IHC estarà de baixa de 10 a 15 dies i per tant Joan Carles no podrà comptar amb ell en principi per aquests dos partits. Com que els problemes mai no venen sols Ton Baliu té molesties a un canell i l’Edu torticulis. Com ja avançar el tècnic de l’IHC en aquestes circunstàncies el paper del planter esdevé trascendental. I aquest dimecres n’hem tingut una mostra. Fins a 4 jugadors de la base han pres part de la sessió de preparació. Han estat els júniors Jordi Haro i Joan Muntaner i els juvenils Aleix Vera i David Carles. I la realitat és que els nois del planter han col.laborat fermament en un entrenament que ha acabat sent d’alt nivell malgrat les actuals circumstàncies.

Mentrestant el pròxim rival del PROINOSA, el Shum, ha jugat a Sant Sadurní un partit ajornat per les ventades. Els de Massanet han perdut per 7 gols a 2,, amb dos gols de Soler. Tot i la golejada els selvatans han estat a punt de remuntar el marcador quan anaven 3 a 0 i s’han posat 3 a 2 . Amb aquest resultat el Noia recupera el cinqué lloc enlloc de l’IHC que passa a ser sisé. Pel pròxim partit contra l’IHC, el Shum recuperarà el seu màxim golejador, Xavi Gonzàlez, que no ha jugat al Pavelló de l’Ateneu Agrícola per sanció. Per cert que el PROINOSA- SHUM, ja hi ha àrbitres. Seran Galan i De la Hera.

L’IGUALADA FEMENÍ A LA COPA D’EUROPA

L’Igualada Hoquei Club s’ha convertit en l’únic equip català que jugarà la Copa d’Europa en les dues categories, la masculina i la femenina. Segons informa la web Solohockey el Comité Europeu d’hoquei ha fet públic el nom dels 14 equips que participaran a la tercera edició de la Champions . I entre ells hi haurà lIHC que d’aquesta manera debutarà a la màxima competició continental. Les igualadines hi entren junt amb el BIesca Gijon coma  millors classificacdes del passat Campionat d’Espanya. El Voltregà hi participa com a actual campió de la competició. Tant el Voltregà com el Biesca accedeixen directament a la segona ronda de la ciompetició mentre les arlequinades hauran d’enfrontar-se al TVS Dusseldorlf d’alemanya als vuitens de final.

Els aparellaments de la primera ronda han quedat així:

CS Noisy le Grand (FRA) – CR Ebolitana Sporting Hockey (ITA)

RHC Diessbach (SWI)US Coutras (FRA)

RSC Cronenberg (GER) SPV Viareggio (ITA)

DYSER-Totgraf Igualada H.C (CAT) – TUS Dusseldorf (GER)

Weil am Rhein (SWI) AS Bassano H. (ITA)

Juventus Montreux (SWI)  HC Marco (POR)

Els partits es jugaran el 28 de febrer i el 7 de Març.  Si superen aquesta eliminatòria les noies de l’IHC A s’enfrontarien a les gunayadores del Weil am Rhein – Bassano, amb el partit de tornada a casa. Els 4 equips que superessin aquesta fase jugarien una Final Four el 8 i 9 de maig. Encara no s’ha elegit la seu. Aquesta pot ser l’última oportunitat dels equips catalans per participar en aquesta competició ja que l’any que vé no hi seran, si no queden campiones, ja que no participen en l’invent de la FEP de la Lliga Estatal.

MAL CAP DE SETMANA

Els equips femenins del club no han tingut una bona jornada. Només una victòria en 3 partits, la de l’IHC C contra el Sant Pere de Riudebitlles.

L’equip A va perdre a casa per 1 a 2 contra el tercer classificat, un Cerdanyola que va saber aprofitar el seu potencial ofensiu i la qualitat de la seva portera. Les visitants es vab avançar a la primera part amb un gol de Vanessa Daribó. A la segona les igualadines van empatar mitjançant Maria Diez però el Cerdanyola va saber aprofitar una de les poques boles penjades des de l’exterior que van superar la defensa arlequinada.

El pròxim partit serà dissabte dia 28 de febrer a les 6 de la tarda a Les Comes, en el debut a la Copa d’Europa contra el TUS Düsseldorf. L’endemà diumenge a 2/4 de 7 s’enfrontaran al Vilanova en partit de lliga.

DYSER-Totgraf IHC A 1 (0/1) Teresa Bernadas (P), Laura Balaguer (P), Maria Díez (1), Aida Vera, Clara Ferrer, Laura Torres, Anna Gil, Jordina Galán i Ivonne Copoví

CERDANYOLA 2 (1/1) Laia Salicrú (P), Beatriz Iglesias (P), Vanessa Daribó (1), Iolanda Font (1),  Daniela Guerrero, Marta Fuentes, Paula Torner, Mònica Piosa, Quima Jimeno i Marina Garriga

Gols:1a. Part: min. 16’ 27” Vanessa Daribó 0-1.

2a. Part: min. 6’ 12” Maria Díez 1-1, min. 7’ 20” Iolanda Font 1-2.

 

 

 

L’equip B tampoc no va poder tirar endavant el derbi contra el Capellades. Les viistants es van aprofitar de 7 minuts de descontrol de les igualadines. L’IHC es va avançar per dos cops en el marcador però el 2 a 2 només va tardar 6 segons a arribar. Això va deixar tocades les jugadores de l’IHC que se’n van an ar al vestidor amb un marcador en contra de 2 a 4. A la segona part lesnoies de l’Anna Gil i la Laura Balaguer van moure la bola amb molta velocitat i això va desfondar les capelladines, que van arribar a jugar una estona amb només 3 jugadores de pista. Però malgarat això les papereres van aprofitar una errada local per fer el 3 a 5 que al final acabaria decidint el partit ja que l’últim gol de Carla Calleja (que va firmar un hat trick) només va servir per reduir les diferències . El pròxim partit serà un enfrontament ajornat de la primera volta contra el C.P. Vic. Es jugarà el divendres. a l2 /4 de 9 del vespre a Les Comes.

 

 

DYSER-Totgraf IHC B 4 (2/2) Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez,  Ivonne Copoví, Aida Vera, Carla Calleja (3) , Raquel Bernadas (1), Mònica Morros i Raquel Torres

 

 

CAPELLADES 5 (4/1) Anna López (P), Florentina Pérez, Mónica Mallen, Verena Casado (1),  i Meritxell Martínez (3).

Gols: Primer Temps: min. 05’ 49” Carla Calleja 1-0, min. 6’ 33” Meri Martínez 1-1, min. 7’ 23” Raquel Bernadas 2-1, min. 7’ 29” Verena Casado 2-2, min. 11’ 30” . Meri Martínez 2-3, min. 15’ 08” Verena Casado 2-4.

Segon Temps: min. 3’ 52” Carla Calleja 3-4, min. 15’ 40” Meri Martínez 3-5, min. 18’ 20” Carla Calleja 4-5.

 

 

 

L’única victòria del cap de setmana la va aconseguir el tercer equip. L’IHC C va golejar per 6 a 1 al Sant Pere de Riudebitlles en un partit complertíssim de les noies que entrena Ivonne Copoví. A la mitja part les igualadines ja dominaven per 2 a 0. Tot i que les viistants van reduir diferències només començar la segona meitat les igualadines no van treure el peu de l’accelerador i es van convertir en un corró imparable. El DYSER-Totgraf IHC C encara no sap la data del seu següent compromís que l’enfrontarà al Reus Deportiu.

 

 

DYSER-Totgraf IHC C 6 (4/2) Ester Alamillo (P), Kelly Ordoñez (P), Raquel Bernadas (2), Sònia Morros (1), Mònica Morros (1), Loide Egea, Sabina Alamillo i Raquel Torres (2).

S.P. RIUDEBITLLES 1 (0/1) Cristina Garcia (P), Ester Ayora (1),  Cristina Saumell, Cristina Bayo, Jorgina Esteve, Paula Gelonch i Maria Nadal

 

 

Gols: Primer Temps: min. 3’ 59” Raquel Torres 1-0, min. 12’ 32” Sònia Morros 2-0.

Segon Temps:  min. 0’ 52” Ester Ayora 2-1, min. 9’ 30” Raquel Bernadas 3-1, min. 15’ 15” Raquel Bernadas 4-1, min. 17’ 42” 5-1 Raquel Torres 5-1, min. 19’ 51” Mònica Morros 6-1

 

  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *