EL PARE ELÈCTRIC

La presència de David Busquets, amb la seva acabada d’estrenar condició de pare, ha estat la notícia més destacada de l’entrenament del PROINOSA Igualada d’aquest dijous. Tot i que l’elèctric s’està recuperant de la seva lesió als abductors no ha volgut deixar d’estar amb els seus companys que segueixen preparant el difícil compromís de dissabte contra el Shum. Amb el suport del capità els jugadors arlequinats han fet una sessió de vídeo abans de passar al treball de pista.

Mentrestant l’equip rival, el SHUM,  manté oberta aquella campanya que ja va utilitzar en el partit d’anada per portar gent al pavelló. Ara els ofereixen desplaçament gratuit a Igualada, a més d’un regal que qualifiquen d’espectacular. Tot això per acompanyar a l’equip en un partit al qual li posen l’etiqueta de "matx transcendental " i contra un rival al que no li regatejen les floretes. La web del club massanetenc qualifica l’IHC de "rival totpoderós i del màxim nivell " i n’elogia  fins i tot  les instal.lacions: " el mític pavelló de les Comes, testimoni directe de bona part del millor hoquei de tots els temps.

Mentrestant aquestes últimes hores s’ha sabut que Bassano serà la seu de la FInal Eight de la Copa d’Europa tot i que hi havia molts rumors en favor de Porto, sobre tot perquè els Dragoes estrenen nou Pavelló, el Dragao Caixa. De tota manera, segons el web Reus24, l’equip portugués ha retirat la seva candidatura perquè no té garantida la seva participació a la fase final i s’ho juga tot a l’última jornada a casa contra el PROINOSA Igualada (els arlequinats en tenen prou amb l’empat per classificar-se). Per tant el Palabassano amb capacitat per 3000 espectadors acollirà la fase final de la màxima competició continental només 2 anys després de l’última ocasió. Per tant un dels somnis de la temporada ja té ciutat on situar-lo. La bonica ciutat medieval de Bassano del Grappa, a la provincia de Vicenza en ple cor del Veneto, famosa pel seu pont cobert de fusta (Il Ponte Degli Alpini, des d’on està presa la fotografia que us oferim),  per la ceràmica i, és clar, per la beguda, la Grappa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *