EL PROINOSA IHC NO VOL SER CONVIDAT DE PEDRA

El PROINOSA Igualada juga avui a l’Olímpic de Vic el penúltim partit de la lliga regular. S’enfrontarà a un Vic que encara està de celebracions (abans del partit es farà la foto oficial de la Copa) però que no sembla deixar marge pel relaxament vist l’ 1 a 4 de Tenerife. A més per aquest primer partit a casa des de la consecució de la Copa, els vigatans recuperen el seu entrenador, Ferran Pujalte, que no va poder desplaçar-se a les Canàries. Per la seva banda l’IHC podrà disposar per primera vegada en 59 dies de l’equip sencer ja que el Ton tornarà a l’equip un cop complerta la sanció per acumulació de targetes blaves.

Tots dos equips estan ja classificats pel play-off i mantenen algunes opcions de millorar la seva actual classificació en els dos partits que queden en joc. Per tant a l’Olímpic no s’hi veurà un enfrontament d’aquells descafeinats. Hi haurà càrrega i de la bona. En aquest sentit serà molt important el paper de l’arbitratge que en aquesta ocasió recaurà en la parella Gòmez-Castellnou. A la primera volta els vigatans van imposar-se a les Comes per 1 a 4, en un resultat excessivament ampli pel que es va poder veure a la pista. A casa seva el Vic ha guanyat 9 dels 14 partits que hi ha jugat, n’ha empatat 1 i n’ha perdut 4 (més dels que ha arribat a perdre com a visitant, ja que fora de l’Olímpic no n’ha perdut més que 2). Les xifres deixen, doncs, una petita escletxa a la sorpresa tot i que clarament el paper de favorit en totes les apostes recau en els roig-i-blancs.

I mentre el primer equip del PROINOSA IHC prepara amb absoluta concentració el desplaçament a VIc, des del club es treballa per un doble objectiu aquest pròxim dissabte. Un, i per ordre cronològic, el partit de la Copa d’Europa que les noies del DYSER-Totgraf jugaran a partir de 2/4 de 6 contra el Bassano italià a les Comes i, segon, l’homenatge que rebran els campions de la primera lliga, aquella mítica de Riazor. Precisament en relació a aquest merescut reconeixement als Llorach, Folguera, Carles, Benito, Gimeno, Gabaldon, Guillen, Tarrida, Tijeras, Miquel, Roc Mestres, Vidal…s’estan preparant diverses sorpreses de les que ja us n’anirem informant oportunament.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *