JOAN CARLES: PER FI TORNEM A SER-HI TOTS

(Foto X. Estruch)

Assegurada una temporada més la classificació matemàtica pel play-off, el PROINOSA Igualada jugarà aquesta setmana dos partits, un dimarts a Vic, l’altre dissabte a casa contra el Tenerife, amb l’objectiu d’intentar obtenir la millor classificació possible, sense especular amb els presumptes rivals de quarts de final. A Vic els igualadins es trobaran un equip llançat que oferirà la Copa a la seva afició i que sembla instal.lat en una eufòria contrastada amb resultats (golejada a Tenerife) i sense els temuts efectes de la ressaca. Per tant serà una d’aquelles gestes extraordinàries la d’intentar treure algún punt de la visita a l’Olímpic. Dissabte contra el Tenerife, que a hores d’ara encara no ha assegurat la permanència, s’homenatjarà als integrants de l’equip que va gunayar la primera lliga la temporada 1988-1989. D’aquestes celebracions ja en parlarem en el seu moment.

Els jugadors de Joan Carles tornen a la feina aquest dilluns amb la perspectiva de ser per primera vegada tots a la pista a Vic, un cop Ton Baliu ja ha complert el partit de sanció per acumulació de 5 targetes blaves.

P- Es van guanyar els 3 punts, que era l’important, però a la segona part es va patir una mica Joan?

J.CARLES- Si. Vam tenir una petita errada entrant amb 3 jugadors massa endavant i propiciant un contratac, un 2 contra 1, amb el qual el davanter va tenir molt temps per preparar-se el remat i va poder marcar. La veritat és que ens va faltar una mica de rodatge i també de confiança. Feia molt temps que no jugàvem junts i això també es nota. A més al  Jordi se li carregava una mica el bessó, el Marc feia 7 setmanes que no hi era… tot això feia que faltés confiança per intentar anar més a porta. A més ens faltava el Ton i és un jugador molt important  pel ritme que ens dona al joc. Ara…  l’important eren els 3 punts i assegurar ja matemàticament el play-off. Per fi tornem a ser-hi tots i ara intentarem quedar el més amunt possible.

P- I sense temps per descansar cap a Vic.

J.CARLES- Anirem allà amb modèstia. El primer que hem de fer és felicitar-los perquè el que han fet costa molt i de fet han estat molts anys per aconseguir-ho. Ara, per nosaltres és un partit més i intentarem sumar-hi algún punt.

P- El titular del partit de dissabte és "S’han acabat les lesions". Però també s’hi hauria d’afegir el de "Gràcies al planter"  per tants esforços com han fet no?

J.CARLES- I tant. De fet amb el 3 a 0 tenia pensat que juguessin, una mica com a homenatge per tot el que ens han ajudat, però amb el 3 a 1 el partit se’ns va complicar i vaig pensar que no era qüestió de posar-los la responsabilitat a ells. Però, si. Cal destacar el treball que han fet en tot aquest temps perquè ens han ajudat a estar a un bon nivell a entrenaments i també a partits.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *