PROINOSA IHC 2 – LICEO 4. L’IGUALADA NO SENTENCIA I ACABA DIENT ADEU A LA TEMPORADA

La temporada s’ha esmunyit de manera excessivament precipitada i just el dia en que els igualadins menys s’ho mereixien. Els de Joan Carles que s’han avançat amb un 2 a 0, no han sabut acabar de sentenciar quan amb el 2 a 1 han tingut diverses ocasions per fer-ho i al final els corunyesos han tret ofici i qualitat i han aconseguit la classificació per les semifinals. Queda clar que a l’IHC li han faltat un parell de setmanes de rodatge després de les lesions per arribar al play-off amb els engranatges del joc, tant individual com col.lectius, molt més greixats. Ara queden els grans moments que ha ofert l’equip abans de la plaga de baixes com a fonaments per construiir el futur.

L’IHC SURT ENDOLLAT

Els igualadins, amb la lliçó apresa del que va passar a La Corunya, han començat el partit amb una gran agressivitat defensiva i bons moviments en atac. Fruit d’això han arribat els dos pimers gols del partit que premiaven el millor joc dels igualadins. l’1 a 0 l’ha fet l’Edu de penal amb un llençament a mitja alçada. Un gol resultat de molt temps d’estudi de la manera d’aturar de Llaverola ja que li ha trobat un dels pocs forats que deixa el porter igualadí del LIceo. Era el minut 9 i 5 minuts més tard arribava el segon amb un llençament duríssim des de mitja distància del Màgic Navarro que ha picat al ferrop interior de la porteria i ha tornat a sortir a gran velocitat. Això ha provocat algunes protestes dels visitants que no han arribat a prosperar. El 2 a 0, malhauradament, ha durta només un minut en el marcador. L’argentí Alvarez ha empalat dins de l’àrea una bola penjada des de la lateral per marcar el 2 a 1. No hi ha hagut més gols tot i que l’Igualada ha disposat d’una falta directa que Creus no ha pogut aprofitar i Albert balagué els ha aturat dos penals a Alvarez i Garcia, nascuts de la terrible llei de la compensació.

NOMÉS FALTEN ELS GOLS

Els primers 10 minuts de la segona part han estat d’un domini absolut del PROINOSA. Els igualadins controlaven el partit i arribaven amb perill a la porteria de Llaverola. Només faltava que arribés el gol. El 3 a 1 hauria sentenciat el partit i els igualadins han dispoat de diverses oportunitats molt clares, la que més un penal que l’Edu ha tornat a llençar molt bé però que ha estat ben respost també per Llaverola. El 3 a 1 no arribava però semblava que el LIceo no feia perillar tampoc el 2 a 1. I no el feia perillar fins que no només l’ha fet perillar sino que ha tombat el marcador. Amb dos gols amb una mica de sort. El primer un remat de payero al segon pal a porteria buida que enlloc d’anar a porta ha anat a la cama de Baliu amb tant mala fortuna que ha acabat entrant a porteria. I el segon un remat a una sola mà d’Alvarez escopint  la bola com quan la vols allunyar i que ha anat a porta sorprenent Balagué. Amb el 2 a 3 els igualadins ho han seguit intentant però el Liceo ha sabut defensar amb ofici l’aventatge i a falta de només 37 segons Jordi Bargalló ha fet el 2 a 4 que sentenciava l’eliminatòria i que suposava el final de la temporada 2008-2009 pels igualadins.

PROINOSA IHC 2 (2/0) Balagué, Navarro (1), Busquets, Edu (1), Creus, equip inicial. Baliu i Pelicano. Marín i Ll. Tomàs.

LICEO 4 (1/3) Llaverola, Grasas, Alvarez (2), Bargalló (1), Garcia, equip inicial. Payero (1), Lamas.

GOLS: 1-0 Edu penal (m 9), 2-0 Navarro (m 14), 2-1 Alvarez (m 15). SEGONA PART. 2-2 Payero (m 11), 2-3 Alvarez, 2-4 Bargalló (m 24.23)

INCIDÈNCIES: 600 espectadors a les Comes. La penya ha penjat una pancarta de comiat als jugadors Raül Marín i Raül Pelicano que sembla que no continuaran al club la temporada que vé. De fet ells 2 i també Lluís Tomàs han tornat a la pista al final del partit per acomiadar-se de l’afició. Amb la temporada ja tancada, en els pròxims dies es començaran a saber detalls sobre el futur de l’IHC.

A la mitja part s’ha fet el penúltim dels homenatges de la campanya 20+25 pels 20 anys de la primera lliga i els 25 de l’ascens a la Divisió d’honor. En aquest cas els homenatjats han estat els periodistes que van explicar aquestes dues gestes. Una nodrida representació dels professionals que van acompanyar l’equip en aquells moments històrics i des de diversos mitjans han rebut l’agraiment de l’afició des del mig de la pista.

A la grada hi havia el fins ara entrenador del Lleida, l’ex-IHC ; Quim Lopez, i el seleccionador estatal Carlos Feriche.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *