BUSQUETS: ENS HAN FALTAT 2 O 3 SETMANES PER TORNAR A AGAFAR RITME DESPRÉS DE LES LESIONS

(Fotos X. Estruch)

El PROINOSA Igualada viu ja el primer dia del que serà la pròxima temporada amb les sensacions agredolces d’un últim bon partit contra el Liceo que es va escapar per no sentenciar. A l’IHC li va faltar marcar en el seu moment, va tenir diverses opcions molt clares,  el 3 a 1 que deixava sentenciat l’enfrontament. Del partit en queda també la pancarta de comiat als dos Raüls., Marín i Pelicano, que sembla que no continuaran a l’equip tot i que encara falta la confirmació oficial per part del club de les altes i baixes de cara a l`OK Lliga 2009-2010. I encara una altra imatge, la dels periodistes que ara fa 20 anys van explicar a la ciutat i al país el títol de la lliga de Riazor i que van ser homenatjats a la mitja part de l’ IHC-Liceo.

Els arlequinats tenen ara festa fins dilluns, mentre els jugadors júniors, que tants cops han hagut d’ajudar al primer equip aquesta temporada per culpa de les lesions, disputaran aquest cap de setmana la fase final del Campionat de Catalunya de la categoria. Els nois del planter segueixen doncs en competició cosa que no poden fer els sèniors tot i haver-ho merescut. El capità de l’IHC, David Busquets, reconeix que es van quedar amb cara de pal al final del partit contra els corunyesos.

P- Llàstima de partit perquè el tenieu controlat.

BUSQUETS- Si. la veritat és que vam sortir molt concentrats. Vam fer una defensa intensíssima. Ens han faltat un parell o 3 de setmanes per agafar ritme després de les lesions. I sort. Perquè ells amb els gosl en van tenir. Un que va rebotar a la cama del Ton, l’altre en un remat a una sola mà i d’esquena i que troba l’únic forat que hi havia… No s’hi pot fer res. Vam donar la cara, però….

P- Potser només va faltar marcar el 3 a 1.

BUSQUETS- Si, segurament. Si haguessim encertat amb el penal o amb alguna de les opcions que vam tenir… potser ells s’haurien obert més i els hauríem agafat en contres, hauríem tingut més oportunitats… Bé, sigui com sigui, se’ns va quedar cara de tontos perdent després de jugar coim ho vam fer.

P- I ara a treballar ja per la pròxima temporada per la qual han de servir els bon moments de joc d’aquesta, no?

BUSQUETS- Si. Tot el que hem viscut aquesta temporada ha de servir per la temporada que vé. Ja sabem els errors que hem fet i hem de mirar de no repetir-los. Ja sabem el que volem i com ho hem de fer. I no repetirem el que no funciona. Ja ho tenim clar. Només hi ha una cosa que no podem controlar: les lesions. La resta si.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *