FOTOGRAFIA A UNA TEMPORADA

(Foto facebook Igualada Hoquei Club)

Amb la temporada oficial ja acabada, tot i que la plantilla del PROINOSA Igualada seguirà treballant durant les pròximes setmanes,  és el moment de mirar enrera per fer balanç de l’any. I la mevaweb ha decidit buscar la valoració dels jugadors igualadins sobre els resultats obtinguts. El primer d’encetar la sèrie és Jordi Creus, un jugador que ha sabut guanyar-se el cor dels aficionats amb la seves grans condicions tècniques i sobre tot el seu caràcter i el seu compromís a la pista . Creus ha marcat  7  gols a la Ok LLiga i n’ha assistit molts més. Ha estat un jugador que  s’ha fet indispensable en l’equip titular  i sobre tot ha sabut mantenir el cap fred amb les targetes fins al punt d’aguantar tota una volta a una sola blava de l’amonestació que de fet només va veure quan ell mateix la va provocar un cop s’havia confirmat la lesió que el va tenir allunyat de les pistes en el tram final de la Ok Lliga, Copa del rei i Champions. Aquesta és la valoració de la temporadadel doble 4 de l’IHC, un dels dinamitzadors del vestidor:

"La temporada ha estat bona en línies generals. Ens ha faltat un pèl de regularitat. A més quan millor jugàvem ens van arribar les lesions i van trencar una línia de joc ascendent".

Quan se li pregunta els millors moments de la seva primera temporada a Igualada el Jordi també ho té clar: Millors moments?: La gran victòria al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona i també veure el pavelló ple, veure la famosa Força de les Comes, el dia del Barca a la segona volta".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *