LA FEINA CONTINUA

El primer equip del PROINOSA Igualada Hoquei Club segueix mantenint el ritme alt d’entrenaments tot i haver acabat la competició oficial. La filosofia és que tot el que treballis ara serveix ja per la pròxima temporada. D’entrada perquè acaba bé aquesta és la millor garantia per començar a arrencar bé la següent. La idea dels tècnics, de tota manera, és de dossificar la part estrictament hoqueística amb una altra més física o fins i tot lúdica. D’aquesta manera en el primer entrenament de la setmana, dilluns, els jugadors van imitar els Messi, Iniesta, Henry i companyia amb una sessió futbolera. Aquest dimecres l’entrenament tornarà a ser eminentment físic. Si fa no fa la distribució es mantindrà les pròximes setmanes. D’entrada la que vé el repartiment serà exactament al 50per cent. Dos dies de patins i dues sessions de treball físic.

Mentrestant ja se saben els calendaris de la pròxima Copa de la Lliga femenina. El Dyser Totgraf IHC ha quedat enquadrat en el grup A amb el Voltregà, Cerdanyola, Arenys de Munt, Mataró i Sant Cugat. . Les igualadines començaran jugant a casa contra el Mataró el dia 10 de maig.

L’IHC de 1ª Catalana jugarà al grup A amb el Capellades, Sfèric, Vilanova, Noia i Arenys. Precisament les noies del B començaran la competició desplaçant-se a la pista d’aquest darrer equip, l’Arenys. també el dia 10.

I finalment l’IHC C disputarà la competició corresponent a la segona catalana en el grup D amb el REus, Pla, Riudebitlles, Mollet i Vilaseca. El primer rival de les arlequinades serà el Mollet a les Comes, com en tots els altres casos també el dia 10.

Això mentre hi ha dues jugadores de l’IHC, les germanes Raquel i Teresa Bernadas, convocades per la FEP per una jornada de control que es farà aquest dijous al CAR de Sant Cugat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *