EQUIP I PENYA JUGUEN JUNTS

Han estat un dels grans triomfadors de la temporada. La Penya Equip i Força. No només perquè han estat capaços de crèixer exponencialment en nombre de membres en una época complicada sino també per la qualitat de les seves actuacions tant a les Comes com a fora. Els equipiforceros han sabut crear un clima de gran complicitat amb la plantilla del primer equip que els han agrait públicament en més d’una ocasió el seu suport. Ara l’equip els vol donar les gràcies personalment i per això faran realitat el que han estat compartint durant tota la temporada. Jugadors i Penya jugaran junts. Però no de manera metafòrica sino amb una pilota en joc. Els de Joan Carles s’enfrontaran en un partit de futbol a 7 amb els integrants de l’Equip i Força. Després tots plegats aniran a sopar al Caprici. Una manera magnífica de revalidar el compromís de seguir jugant junts la pròxima temporada.

 

El DYSER-TOTGRAF IHC FREGA LA VICTÒRIA A CERDANYOLA

 

Les noies de Xavi Claramunt es van quedar molt a prop d’obtenir una recompensa merescuda pel seu bon partit a la sempre complicada pista del Cerdanyola. El 4 a 3 final no acaba de fer justiicia al joc de les igualadines. Les locals es van avançar amb un clar 2 a 0 en el marcador gràcies al seu potencial ofensiu i a la qualitat de la seva portera internacional. Poc abans del descans l’Anna Gil reduia diferencies. A la segona part l’IHC va buscar l’empat i no només va trobar això sino que va donar la volta al marcador amb gols de Maria Diez i Jordina Galan. El Cerdanyola va acabar emportant-se els 3 punts amb 2 remats llunyats desviats des de dins de l’àrea. Aquest cap de setmana els equips femenins tenen una autèntica marató.

El pròxim partit de les igualadines serà aquest divendres a 3/4 de 10 a les Comes davant del Mataró. Just abans jugaran les noies del 2ª Catalana contra el Mollet. Dissabte a les 3 ho farà el Primera Catalana a Capellades i a 2/4 de 7 l’IHC A tornarà a tenir partit davant del Sant Cugat. Finalment diumenge a les 6 l’equip de 2a. Catalana tornarà a jugar a Vila-Sana.

 

CERDANYOLA 4 (2/2) Laia Salicrú (P), Beatriz Iglesias (P), Vanessa Daribó (1), Iolanda Font (2),  Daniela Guerrero, Marta Fuentes, Paula Torner, Mònica Piosa (1)  i Marina Garriga.

 

DYSER-Totgraf IHC A 3 (1/2) Laura Balaguer (P), Teresa Bernadas (P), Maria Díez (1) , Aida Vera, Clara Ferrer, Laura Torres, Anna Gil (1), Jordina Galán (1) i Ivonne Copoví.

Gols:

1a. Part: min. 3’ 35” Iolanda Font 1-0, min. 6’ 10” Iolanda Font 2-0, min. 13’ 36” Anna Gil 2-1.2a. Part: min. 9’ 50” Maria Díez 2-2, min. 16’ 29” Jordina Galán 2-3, min. 17’ 15” Mònica Piosa 3-3, min. 17’ 20” Vanessa Daribó 4-3. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *