EL PARTIT DEL BON ROTLLO

Jugadors i membres de la Penya Equip i Força han protagonitzat aquest dijous un acte d’autèntica sinèrgia que aventura una pròxima temporada de suma d’esforços a les Comes. El partit de futbol a 7 que han disputat al camp de gespa artificial de l’estadi ha estat presidit pel bon ambient i la complicitat. Els jugadors han imposat des d’un bon principi la seva millor condició física i a la primera part han apallissat als penyeros per un clar 5 a 1. A la segona , amb els equips ja , el resultat s’ha ajustat una mica fins al 7 a 5 final. Ton Baliu i Jordi Creus han estat els grans animadors del partit amb les seves ocurrències i reptes de guant blanc. Els jugadors tenien la baixa del porter Albert Balagué, però en canvi disposaven del reforç de Joan Carles, Coco Bariles i el fisio Marti Compte. Per la seva banda la Penya ha convocat fins a 14 jugadors per afrontar el partit. Que per cert ha tingut també públic. Després del partit jugadors i equipiforceros han tingut un sopar de germanor en el decurs del qual la Penya li ha lliurat un diploma a LLuis Tomàs, l’únic dels jugadors que no continuen que ha pogut assistir al partit.

Mentrestant les jugadores del DYSER-Totgraf IHC Raquel i Teresa Bernadas han participat aquest dijous en una nova jornada de control organitzada per la FEP al car de Sant Cugat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *