UNA ALTRA SETMANA DE TREBALL

El PROINOSA Igualada arrenca aquest dilluns una altra setmana de treball. L’equip manté una periodicitat alta d’entrenaments tot i haver acabat ja la competició oficial. Aquesta setmana, per exemple, els de Joan Carles faran tres sessions de preparació. La d’aquest dilluns serà de caràcter físic, seguint els sistemes de l’imprescindible Coco Bariles. Després els arlequinats tindran dos entrenaments més: un dimarts, l’altre dijous. Tots dos de treball en pista amb la doble intenció de millorar els automatismes de l’equip i d’aprofondir en el procés de familiaritzar-se amb les noves regles que entraran en vigor la pròxima temporada. A banda d’això, l’equip manté les activitats que generen cohesió i complicitats de grup i que de fet neixen del magnífic ambient que hi ha dins del vestidor. La pròxima serà gastronòmica i tindrà el lideratge assegurat del preparador físic de l’IHC.

Mentrestant l’hoquei ha viscut aquestes últimes hores una d’aquelles notícies extraordinàries de veritat. La familia de l’Igualada Hoquei Club ha fet dues grandíssimes incorporacions. Dos fitxatges de primera. Els dos bessons del llegendari jugador Sergi Montferri, a qui aquesta mateixa temporada se li ha fet un homenatge molt merescut a les Comes. Des d’aquí la nostra més gran enhorabona al Sergi i a la Gemma.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *