ELS NOIS DEL PLANTER LLUITEN PER SEGUIR SENT DE PRIMERA

Mentre el primer equip del PROINOSA Igualada manté el seu ritme de treball tot i ja haver acabat la temporada de competició, el segon equip de l’entitat en categoria masculina, el de Primera Catalana, segueix lluitant per aconseguir el seu gran objectiu que no és altre que el de mantenir la categoria. El treball dels nois del planter és absolutament destacable ja que es tracta d’un dels pocs clubs de la divisió que juga únicament amb jugadors de les categories base. Són els mateixos Casanovas, Lopez, Raja, Muntané i companyia que han hagut d’ajudar l’equip sènior en una temporada molt complicada de lesions. Això sense oblidar que al mateix temps han hagut d’afrontar una competició molt dura, la júnior, en la qual han excel.lit amb una magnífica medalla de bronze en la classificació final del Campionat de Catalunya.

El Petromiralles IHC ocupa en aquests moments el primer lloc del descens (en baixen 5) a un punt de la salvació després dels 2 partits jugats aquest cap de setmana:  la victòria clara contra l’Olesa per 10 a 3 i la derrota per la mínima a la pista del Corbera per 6 a 5. Amb els punts d’aquesta victòria l’IHC es queda amb 31 punts, a 1 del Palau de Plegamans que és l’equip que marca la salvació, a 2 del Sitges i a 3 del Cambrils. L’aventatge per l’IHC és que té un partit ajornat contra el Cambrils, el resultat del qual pot acabar sent decisiu. A banda d’aquest, els nois del planter s’han d’enfrontar al Reus, altre cop al Cambrils, al Palau de Plegamans i a l’Andorra. Per tant queden 15 punts en joc amb 3 partits amb rivals directes per la salvació. El camí es difícil però els nois del Petromiralles IHC semblen disposats a caminar-lo amb convicció.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *