ELS BENJAMINS QUEDEN FORA DE LES SEMIFINALS PEL GOL AVERAGE. PER UN SOL GOL.

Costa d’entendre que un equip que ha guanyat dos partits i el tercer l’ha perdut per només un gol quedi fora de les semifinals. Això és el que els ha passat als nois del Benjamí A. Després de la victòria de divendres (1 a 0) contra el Vic i la d’aquest dissabte al matí contra l’Andorra per 5 a 3 semblava que la classificació estava assegurada. La derrota per 3 a 4 de la tarda contra el Vendrell ha provocat un triple empat al front de la classificació amb el mateix Vendrell i el Vic. El reglament ha estipulat dos tipus de bàrem. Un per decidir el primer classificat (amb el gol average particular entre els tres empatats) i un altre pel segon (amb el gol average entre els dos implicats restants i l’equip que ja no s’hi jugava res, l’Andorra). Producte d’això, el vendrell ha quedat primer i el Vic segon. L’IHC n’ha quedat fora per només un gol (els osonencs n’han tret or dels seus 7 gols als andorrans). Amb qualsevol altra fòrmula menys enrevessada l’IHC estaria jugant aquest diumenge una de les semifinals amb tota seguretat i no el partit pel cinqué i sisé lloc, però el reglament és el que és i, tot i que molt injust, s’ha de respectar amb lleialtat. Això no treu que els igualadins hagin quedat molt afectats ja que el seu magnífic campionat es quedava sense premi per una qüestió administrativa.

Al matí els arlequinats havien guanyat per 5 a 3 a l’Andorra amb gols de Carlos Sebastian (2), Victor Bossa, Pol Dalmases  i Jordi Mendez. A la tarda contra el Vendrell les coses s’han complicat i l’IHC ha acabat tenint un 1 a 4 en contra que semblava definitiu. Però en els últims minuts els joves jugadors de l’Igualada han apretat l’accelerador i han aconseguit dos gols en 40 segons (tots dos obra de Roger Bars amb remats des de mitja pista). No hi ha hagut temps per acabar d’arribar a l’empat, però la sensació era que si el partit hagués durat 1 minut més els benjamins haurien acabat donant la volata al marcador. El primer gol dels igualadins l’havia marcat Oriol Prat.

Aquest diumenge per tant el Benjamí A jugarà pel cinqué o sisé lloc del campionat que es disputa a Juneda, però el bon rendiment dels igualadins mereix, ja des d’ara, la nostra felicitació. L’enhorabona a un equip entrenat per Ignasi garcia, amb el suport del coordinador de la base, Carles Solano, que aquest dissabte s’ha desplaçat fins aquesta població de les Garrigues, i que formen aquests jugadors: Alvaro Ferrando, Toni Cervelló, Roger Bars, Adrià Sànchez, Bern Gabriel, Pau Dalmases, Jordi Mendez, Victor Bossa, Carlos Sebastian i Oriol Prat. 

D’altra banda aquest dissabte s’ha fet a Montbui la trobada gastronòmica catalano-argentina (asado i cargols) de l’IHC que ha aplegat a 52 persones entre jugadors, tècnics, directius i familiars. La festa ha suposat  el primer contacte dels dos nous fitxatges de l’IHC, Ferran Formatjé i Enric Torner, amb els que seran els seus nous companys al vestidor. Per cert, els tècnics, que han estat els xefs de l’ocasió, han rebut elogis unanims.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *