CAMPIONAT DE CATALUNYA. IHC 1 – VIC 0. ELS BENJAMINS COMENÇEN GUANYANT

Els benjamins del Petromiralles IHC han debutat amb victòria al campionat de Catalunya de la categoria que es disputa a Juneda, a les Garrigues. Els igualadins s’han imposat per 1 a 0 al C.P Vic, un rival a qui ja s’havien enfrontat a la Copa de barcelona i amb qui fins ara havien empatat sempre. El gol de l’IHC l’ha fet Jordi Mèndez al minut 9 de la primera meitat. Després els benjamins han aguantat bé les embranzides dels osonencs molt ben protegits al darrera pels porters Alvaro Ferrando i Toni Cervelló que com sempre han jugat una part cadascún. Aquest dissabte, l’IHC té doble sessió. A les 9 contra l’Andorra i a les 6 de la tarda contra el Vendrell.

El benjamí A de l’IHC ha jugat amb Alvaro Ferrando, Toni Cervelló, Roger Bars, Adrià Sànchez, Bern Gabriel, Pau Dalmases, Jordi Mendez, Victor Bossa, Carlos Sebastian i Oriol Prat. El tècnic Ignasi Garcia ha tingut avui el suport del segon entrenador, Joan Xino.

Mentrestant el primer equip té aquest dissabte una altra d’aquelles activitats de grup que posem ciment a la unió del vestidor. Tècnics, jugadors i directius gaudiran de dues especialitats culinàries allunyades quilomètricament però igual de saboroses: Cargols i "asado" argentí. El cos tècnic serà l’encarregat de fer de Ferran Adrià de la trobada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *