CATALUNYA BUSCA EL TÍTOL. L’INFANTIL DE L’IHC JA EL TÉ

Mentre les seleccions de Catalunya masculina i femenina, amb els igualadins Edu Fernàndez, Maria Diez i Anna Gil, lluitaran aquest diumenge per guanyar la Golden Cup, la base de l’IHC ha obtingut un nou èxit. Els nois de l’infantil s’han emportat la Copa Generalitat en golejar per 9 a 0 al Vic B en partit jugat a Santa Coloma de Farners. El domini dels igualadins ha estat avassagador i s’ha traduit en els gols de Edgar Peralta (3), Marcel, Pol, Francesc i Jordi Massoni. No han marcat però si que han col.laborat en l’èxit Pol Castellano i Baldayo.

Mentrestant Catalunya defensarà el títol de la Blanes Golden Cup aquest diumenge davant Itàlia després d’imposar-se al Viva Habitat Blanes per 6 a 3. La primera part ha estat molt anivellada i Catalunya només ha pogut fer gol en un llençament exterior de David Cáceres. A la segona part la situació ha canviat, els dos equips s’han llençat a l’atac i han arribat els gols. Entre el minut 11 i el 18 se n’han marcat set, amb especial protagonisme de l’ex-IHC Càceres que ha firmat un gat trick. Amb el 3 a 5 al marcador el Blanes ha intentat reduir distàncies però ha estat Edu Fernández qui ha sentenciat el partit amb el 3 a 6 definitiu que classifica Catalunya per jugar contra Itàlia que ha esmicolat França a l’altra semifinal (8 a 0p) en la que serà una final d’altíssim nivell i que començarà a 2/4 de 7 de la tarda.

Viva Habitat Blanes  3(0/3): Ernest Freixes, Ramon Benito (2), Kimi Ridaura, Xevi Armengol, Jepi Selva -cinc inicial- Dani Rodríguez (1)i David Plaza.

Catalunya: 6 (1/5) Jaume Llaverola, Joan Manel Grasas (1), Edu Fernández (1), Joan Feixas (1), David Cáceres (3) -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Jordi Carbó i Xavi Lladó.

Gols: 0-1 Cáceres (min 14). SEGONA PART.  0-2 Grasas (min 11); 1-2 Rodríguez (min 12); 1-3 Cáceres (min 13.30); 1-4 Feixas (min 15.30); 1-5 Cáceres (min 16.30); 2-5 Benito (min 17.30); 3-5 Benito (min 18); 3-6 Fernández (min 23.30);

Mentrestant la selecció femenina de Catalunya s’ha imposat per un clar 7 a 2 al Blanes un resultat que situa les catalanes al capdavant de la classificació en solitari després de l’ensopegada d’Alemanya (ha perdut amb França per 2 a 4). El partit ha començat amb moltíssima intensitat i en vuit minuts s’han vist cinc gols, entre ells un de la igualadina Anna Gil,  que han situat el 4 a 1 al marcador que ja no s’ha mogut en la resta de la primera meitat. A l’inici de la segona part, Catalunya s’ha distanciat fent dos gols més. Un altre gol d’una igualadina, Maria Diez, ha estat encarregada de tancar el marcador.


Catalunya es podria proclamar aquest diumenge campiona per tercera vegada consecutiva de la Blanes Golden Cup si guanya o empata amb Alemanya, i fins i tot perdent per només un gol. Les alemanyes, per la seva banda, necessiten guanyar Catalunya per més de dos gols. Aquests ingredients fan preveure un gran partit on moltes de les millors jugadores del món lluitaran per aconseguir el títol. El Catalunya-Alemanya es disputarà a partir de 2/4 de 5 de la tarda.

Catalunya: Laia Salicrú, Blanca Soldevila (2), Maria Majó (1), Yolanda Font (2), Marta Montpar, -cinc inicial- Anna Gil (1),  Maria Díez (1)

Viva Habitat Blanes: Virginia Díaz, Artigas, Odette García (1), Judith Barranco, Jana Verdura (1)-cinc inicial-

Àrbitres: Núria Castellví i Mireia Estrada. Va mostrar targeta blava a Artigas del Blanes.

Gols: 1-0 Majó (p) (min 2); 2-0 Soldevila (min 4); 2-1 García (min 4.30); 3-1 Font (min 5); 4-1 Gil (min 8.30); 5-1 Soldevila (min 21); 6-1 Font (min 23.30); 6-2 Verdura (min 31); 7-2 Díez (min 33.30)

Per cert a Blanes ha saltat la notícia del dia. Segons ha informat Catalunya Ràdio l’ex-jugador de l’IHC, Raül Pelicano, ha fitxat per 4 temporades pel conjunt blanenc tot i que la primera la jugarà cedit al Bassano italià. Ampliarem aquesta notícia els pròxims dies. Finalment un resultat de la jornada de Primera. El Petromiralles IHC, amb la permanència ja assegurada des de la jornada passada, ha perdut a Andorra per 4 a 3 en un partit sense trascendència.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *