EDU FERNÀNDEZ, MARIA DIEZ, ANNA GIL, CAMPIONS D’OR AMB CATALUNYA

Tres jugadors de l’Igualada HC han aconseguit guanyar aquest diumenge la Golden Cup de Blanes en les dues categories de la selecció de Catalunya , la masculina i la femenina. D’aquesta manera s’han afegit als infantils del club que el dia abans s’havien emportat cap a Igualada la Copa Generalitat (veieu la notícia anterior). Tots plegats han fet  possible un cap de setmana especialment triomfant per l’hoquei igualadí.

(Foto Fecapa)

La selecció nacional de Catalunya en categoria masculina ha guanyat per quarta vegada la Blanes Golden Cup en derrotar Itàlia a la gran final per 4 a 0. Dos gols en cada temps han donat la victòria a la selecció de Jordi Camps en aquest torneig reconegut pel CIRH.

El partit ha arrencat amb l’Edu a l’equip inicial i amb un joc molt equilibrat. Un gol de remat llunyà de Feixas al minut 6 ha posat els catalans per davant. A falta de 7 minuts Carbó augmentava la distància i només començar la segona part Càceres sentenciava el partit amb un 3 a 0 que donava molta tranquilitat a la selecció catalana. Roger Rocasalbas ha certificat la victòria fent el 4 a 0 a falta de 10 minuts en un contraatac.

Catalunya 4 (2/2) : Jaume Llaverola, Joan Manel Grasas, Edu Fernández, Joan Feixas (1) i David Cáceres (1) -cinc inicial- Jordi Carbó (1), Roger Rocasalbas (1), Xavi Lladó i Francesc Gil.

Itàlia: Giovanni Fontana, Giovanni Zen, Juan Luis Travasino, Mattia Cocco i Massimo Tataranni -cinc inicial- Domenico Illuzzi, Davide Motaran, Enrico Giaretta, Antonio D’Agostino i Andrea Ortogni (ps).

Àrbitres: Antonio Gómez i Luis Delfa. Han mostrat targeta blava a Grasas, Gil, Edu Fernández i Lladó de Catalunya i a Cocco i Tattarani d’Itàlia. Han ensenyat una vermella acumulativa a Tattarani d’Itàlia.

Gols: 1-0 Feixas(min 6); 2-0 Carbó (min 18); SEGONA PART. 3-0 Cáceres (min 0.30); 4-0 Rocasalbas (min 14.30).

(Foto Fecapa)

Una estona abans la selecció femenina de Catalunya s’ha proclamat tricampiona de la Blanes Golden Cup en guanyar Alemanya per 3 a 1 en l’últim partit de la compètició, amb un gol decisiu de la jugadora del DYSER-Totgraf IHC, Anna Gil. Les catalanes han guanyat els tres partits disputats, demostrant l’altíssim nivell de l’hoquei patins català imposant-se a les dues darreres campiones d’Europa. El partit ha començat amb moltíssima intensitat i oportunitats per part d’ambdues seleccions. Finalment ha estat Emma Corominas qui ha obert el marcador per les catalanes iniciant el camí cap a la victòria. Després Paula Torner ha transformat un penal que li havien fet a ella mateixa amb un xut directe a la base del pal.

A la segona part Catalunya ha continuat controlant el partit fins que, a 3 minuts i mig pel final, Geismann ha fet el 2 a 1, però de seguida la igualadina Anna Gil ha fet el tercer i ha certificat una brillant actuació de la selecció de Catalunya en aquesta Blanes Golden Cup. Tres participacions, tres victòries.

Catalunya 3 (2/1): Laia Vives, Cristina Barceló, Maria Majó, Paula Torner (1) i Emma Corominas (1) -cinc inicial- Marta Mompart, Maria Díez, Rosa Tamburini i Anna Gil (1)

Alemanya 1 (0/1): Christina Klein, Nicole Paczia, Anne-Marie Sesterhenn, Laura La Rocca i Beata Geismann (1) -cinc inicial- Josy Strunden, Gina Behnke.

Àrbitres: Gerard Gorina i Lluïsa Pérez. Van mostrar targeta blava acumulativa a Strunden i La Rocca d’Alemanya i Díez i Gil de Catalunya.

Gols: 1-0 Corominas (min 9); 2-0 Torner (p) (min 24); 2-1 Geismann (min 36) 3-1 Anna Gil.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *