EL 3X3 ESCALFA MOTORS

Un total de 122 jugadors de totes les categories, des de mini a veterans, participaran aquest dissabte a Cal Font en la segona edició del 3X3 que organitza l’Igualada Hoquei Club. En total prendran part en aquesta competició lúdica 44 equips: 4 de la categoria de minis, 4 de pre-benjamins, 6 de benjamins, 3 d’alevins, 7 d’infantils, 4 de juvenils, 3 de categoria femenina, 6 de la mixta júniors-primera nacional femenina, 3 de la Ok LLiga i 4 de veterans.

El primer equip aportarà 6 jugadors a aquesta edició del 3X3 que servirà per veure en acció als nous fitxatges de l’entitat hores abans de la seva presentació oficial. El Màgic  Navarro farà parella amb un dels jugadors nous Ferran Formatjé, Baliu compartirà equip amb un altre dels fitxatges, Enric Torner, amb qui ja ha jugat molts partits amb la selecció i finalment Busquets i Creus faran la parella més veterana. A la porteria s’hi aniran convinant els dos Alberts, Balagué i Lòpez. Edu Fernàndez no hi podrà participar en aquesta ocasió per compromisos familiars.

També en la categoria de veterans hi ha participació destacada. D’entrada la del mister, Joan Carles, que farà equip amb Toni Jorba i Carles Bufarull. Els altres trios són Cervera-Sala-Adzet, Nino Moreno-Mingo-Ignasi i Marsol, Magí Marimon i Callejon. La resta d’equips els repassarem a la pròxima edició.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *