PREPARANT LA BAIXADA AL CENTRE

El PROINOSA Igualada HC està en plena activitat perquè el seu dia més ciutadà torni a ser un èxit com l’any passat. Aquest dissabte l’IHC portarà l’hoquei al centre de la ciutat amb la segona edició del 3X3. Des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre la plaça de Cal Font serà l’escenari d’aquesta modalitat que afegeix espectacularitat i velocitat a un esport ja de per si ràpid com l’hoquei. Després del 3X3 es farà la presentació oficial dels nous fitxatges del primer equip del club per la pròxima temporada (Ferran Formatjé, Enric Torner i Albert Lòpez) i la festa s’acabarà amb un sopar a la mateixa plaça de Cal Font.

Pels nous serà la seva immersió definitiva en el que suposa l’igualadinisme. Tant el Ferran com l’Enric (l’Albert és un altre cas perquè ja és de la casa) han tingut ja dos aperitius (la trobada gastronòmica catalano-argentina de fa algunes setmanes i l’entrenament de comiat de la temporada) per començar a conèixer el que suposa el club però indubtablement aquest dissabte arribarà la presentació en societat. De moment Ferran Formatjé destaca que l’entrenament de dimecres passat en el qual va coneixer els seus companys va "anar molt bé. Amb les noves normes disfrutarem molt". De fet la sessió preparatòria va ser eminentment ofensiva cosa que fa pensar en alegries futures. De moment el que segur que s’emportaran els dos jugadors nous aquest dissabte d’Igualada seran "els deures. Ja ens han dit que ens donaran que hem de fer durant l’estiu el dia de la presentació.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *