TRIPLET PEL FUTUR

Finalment ja tenim la fotografia que tothom desitjava des que el 5 de Maig es va anunciar el seu fitxatge pel PROINOSA Igualada. Aquest dissabte al migdia Ferran Formatjé, Enric Torner i Albert Lòpez han pogut lluir ja la històrica samarreta arlequinada del club. La presentació s’ha fet a les magnífiques instal.lacions del gimnàs CalFont i ha comptat amb la intervenció del president de l’entitat, Josep Maria Oller i dels 3 nous jugadors igualadins. L’acte ha estat el colofó, tot i que finalment s’ha situat al mig, d’una gran jornada final de temporada amb l’espectacular 3X3 a la plaça de Cal Font i el sopar popular a la mateixa plaça que ha aplegat més de 100 persones. L’organització ha tornat a ser exemplar i ha provocat encesos elogis dels nous jugadors de l’entitat .

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *