DAVID CARLES CAMPIÓ D’ESPANYA SUB-17 AMB LA SELECCIÓ DE CATALUNYA

Mentre el PROINOSA Igualada trasplantava les Comes a la plaça de cal Font amb un 3X3 càlid i exitós (amb el reclam afegit de la presentació dels nous fitxatges de l’entitat, la imatge, sens dubte,  més esperada dels últims mesos), un dels jugadors del planter s’ho perdia tot. Sortosament per un bon motiu, això si. David Carles col.laborava amb la resta de seleccionats en el triomf de la selecció de Catalunya Sub-17 en el campionat d’Espanya sub-17 que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Alcobendas, Madrid. Els catalans s’han imposat per gol average a Asturies amb qui han empatat a 4 a l’última jornada a la que hi havien arribat empatats a punts. De fet la victòria catalana ha estat molt treballada ja que a la mitja pñart perdien per 3 a 1. A la segona Catalunya ha apretat de valent i ha aconseguit la igualada que a la fi els ha valgut el títol. Abans la selecció sub-17 que entrena Josep Maria Barberà havia guanyat tots els seus enfrontaments (1 a 13 amb Madrid, 2 a 1 amb Galicia que ha acabat tercera, 0 a 12 amb València i 18 a 0 a Castellà i Lleó. L’igualadí David Carles ha estat un dels homes destacats de la selecció i ha acabat com a màxim golejador de l’equip amb 11 gols.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *