RESSONS D’UNA PRESENTACIÓ

La presentació dels nous fitxatges del PROINOSA Igualada seguiex provocant comentaris. D’entrada, per aquells que sempre es fixen en els més petits detalls un aclariment. Només un dels 3 jugadors portarà el número que lluien a la samarreta de la presentació. Serà Ferran Formatjé que tindrà a la samarreta el 2,  el seu número preferit. En Torner que dissabte es va fer la foto amb el 3 jugarà tota la temporada amb un 9 que indica molt més exactament la seva posició a la pista. I finalment l’Albert Lòpez suma un digit a la samarreta de porter i tindrà l’ 11 a l’esquena. El motiu per aquest ball de números és que encara no estan acabades les samarretes de la pròxima temporada i es van haver de fer servir equipacions d’aquesta que tots just acaba de finalitzar.

Més enllà de números i samarretes la mateixa notícia de la presentació segueix ocupant espai en els mitjans de comunicació. Aquest dilluns l’emissora Catalunya Ràdio hi ha dedicat un reportatge al seu programa l’Esport al Punt. En ell s’han recollit declaracions del president de l’entitat Josep Maria Oller que ha destacat d’entrada la valua dels nous jugadors: Tenen una bona base tècnica. I juventut i il.lusió. I tenen moltes ganes d’aprendre.En definitiva són 3 jugadors que ens sembla que tenen una projecció important.

El president de l’IHC també ha explicat els objectius de la temporada: Seguim amb el rejoveniment de l’equip que vam començar l’any passat. Serà una temporada de confirmació, de reafirmació, d’estructurar un projecte nou. De tota manera l’objectiu més important és que els jugadors s’hi deixin la pell cosa que farà que tant a la pista com fora, a la grada, la gent pugui gaudir molt.

Per acabar també se li ha preguntat a Josep Maria Oller per efectes de la crisi econòmica. El president del club ha reconegut "un degoteig de petits i mitjans esponsors que no poden arribar. Però tenim la sort d’haver signat un segon espònsor per la temporada que vé que ens suplirà el degoteig de baixes de patrocinadors intermitjos que hem anat perdent".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *