TOURMALET NOMÉS COMENÇAR

El PROINOSA Igualada torna a tenir un inici d’Ok Lliga duríssim que l’obligarà a començar al màxim de rendiment. Tot i que aquest cop els igualadins arrenquen el 26 de Setembre a casa i davant d’un dels equips acabats d’ascendir el GEIEG el calendari de les 5 jornades següents és per tremolar. Després de la visita a la segona jornada a la pista de les antigues casernes per enfrontar-se al Vilanova venen 4 partits contra els 4 primers classificats de la passada lliga. Barça a les Comes, Reus a fora, Vic a casa i Liceo a Riazor, un autèntic Tourmalet. L’arrencada de la Ok Lliga pot ser encara més complicada perquè hi ha moltes possibilitats que s’hagin d’ajornar els dos primers compromisos (26 de setembre i 3 d’Octubre) per la més que possible presència d’Enric Torner a la selecció júnior. Si fos així l’IHC debutaria directament contra el FC Barcelona i arribaria a la 7 jornada amb 2 partits ajornats i exclusivament amb els punts aconseguit en aquest Tour de Force.

El PROINOSA Igualada, representat en el sorteig pel tècnic del primer equip Joan Carles i pel president de l’entitat, Josep Maria Oller que estava acompanyat de Joan Raja i Magí Marimon, ha vist com el sistema de calendari dirigit per fer possible enfrontaments entre els 4 primers en les últimes jornades provocava efectes perversos com els ja comentats. La primera jornada de la Ok LLiga ha quedat finalment d’aquesta manera:

CP Cerceda-Noia Freixenet

CH Lloret- Lleida Llista

CH Igualada-GEiEG

CP Vilafranca-CP Vilanova

SHUM-FC Barcelona

CP Tenerife-Reus Deportiu

PAS Alcoy-CP Vic

CHF Blanes-Liceo

L’IHC tancarà la lliga a la pista del Lleida el 15 de juny.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *