J.CARLES: NO EM PREOCUPA EL CALENDARI

El resultat del sorteig de la Ok Lliga de dimecres segueix provocant comentaris. El tècnic del PROINOSA Igualada, Joan Carles, que va assistir en directe a l’acte d’on va sortir el calendari no té cap fixació amb el terrorífic Tourmalet que l’equip haurà d’afrontar de les jornades 3 a la 6 amb els enfrontaments consecutius contra 4 dels aspirants al títol: FC Barcelona, Reus, Vic i Liceo. "No em preocupa el calendari, si en canvi si acaben seleccionant a l’Enric Torner, per si hem d’ajornar els dos primers partits contra GEiEG i Vilanova. I també, i sobre tot,  per poder-lo tenir al màxim de condicions. És un jugador important i la temporada l’hem d’afrontar tots junts, molt junts. Pel que fa al calendari la veritat és que cara a l’afició pot ser fins i tot il.lusionant. Jugarem partits molt atractius i això està bé. Segur que a la gent li agradarà. Ara haurem de veure que passa amb l’inici de la lliga i també amb els amistosos previstos perquè hi podria haver alguns canvis per no coincidir amb equips amb els que després juguem molt al principi de la competició"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *