DOL A L’IHC

L’Igualada Hoquei Club passa per hores d’extrema tristesa. El club s’afageix al dolor de la familia del jugador juvenil A de l’entitat, Gerard Marsans Miró, mort en un accident de moto aquest dijous a la nit. El club, en nom de tots els socis, ha fet arribar el condol als seus familiars i amics i els ha donat tot el seu suport. Condol que fem extensiu a la familia de l’altra víctima de l’accident, també igualadina, company d’escola del mateix Gerard, un jugador molt estimat al seu equip i a tot l’hoquei base. El funeral per Gerard Marsans Miró es farà aquest dissabte a les 10 del matí a la Basílica de Santa Maria d’Igualada. Fins a sempre Gerard.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *