UN PETIT HOMENATGE

Avui la mevaweb no publicarà la notícia diària com porta fent des de fa gairebé 5 anys. Serà el nostre petit homenatge al Gerard Marsans Miró, el jove jugador de l’Igualada Hoquei Club la desaparició del qual encara fa vessar llàgrimes al club i a la ciutat. I de fet a tot el mon de l’hoquei. I és que s’han recollit mostres de condol de molts equips catalans. De Noia, Shum, Caldes, Vilaseca, Montbui, Vilanova, Voltregà, Arenys, Laietà, Lleida, Olesa, Mataró, Girona, GEiEG, JMJ Barcelona, Calafell, Cerdanyola, Gurb, Mollet, Congrés, La garriga, Reus, Masquefa, Sitges, Sant Vicenç, Castellar… i una llista interminable de solidaritat cap a les families de les dues víctimes. Aquest dimarts, tot i que serà difícil, intentarem reprendre l’activitat amb les informacions i entrevistes d’estiu ja programades.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *