INTENTAR CONTINUAR

Després dels dies de dolor que ha estat vivint, i encara viu el club, aquest dimarts intentem recuperar la normalitat diària de la mevaweb, sempre amb el Gerard en el cor.

CREUS, EL JUGADOR ON LINE

Si hi ha un jugador que necessita estar informat, que vol saber-ho tot i quan abans millor, que sempre està atent a tot i a l’última del que passa a l’hoquei, aquest no és altre que Jordi Creus. De fet és una extensió de com és el 44 de l’IHC a dins de la pista, un home endollat sempre, pendent de tot, un jugador On Line. Cada temporada encara no s’ha acabat l’acte de sorteig de qualsevol de les competicions en que hi participa l’equip i el Jordi ja està demanant informació sobre com han anat les coses. És per això que la seva opinió d’absolut expert és ideal en un moment com aquest en que encara estem paint l’inici d’OK Lliga descomunal que tindrà el PROINOSA IHC.

"És diferent si pots jugar les 2 primeres jornades o no. Si les jugues has d’intentar fer el màxim de punts per afrontar després els 4 grans amb prou garanties. Si no és així la veritat és que tot es complica. És cert que s’ha de jugar contra tothom però fer-ho contra els 4 junts i tant d’hora, és una complicació afegida. De tota manera ho haurem d’afrontar com ha vingut i estar ja a tope només començar. I potser és millor rebre el Barça al principi que potser no estarà tant rodat. Bé sigui com sigui haurem d’intentar treure el màxim de punts a casa. La clau és aquesta. Fer punts a casa i intentar rascar el que es pugui a fora. I seria important si es puguessin jugar els partits precedents també

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *