LA PRETEMPORADA TAMBÉ COMENÇA CONTRA EL GEiEG

"Els plats forts, seguits i a l’inici. Això és massa". Aquesta és la primera impressió que en va tenir un dels homes referents del vestidor del sorteig de la Ok Lliga. Una valoració al primer toc d’un calendari molt dur i que ha estat una sensació en l’hoquei igualadí. Calendari que en té un altre d’equivalent, el de partits amistosos de pretemporada, que curiosament també arrenca amb el GEiEG. Seran 8 partits en 29 dies, la majoria a les Comes (5) i 3 com a visitants. El primer enfrontament serà contra els gironins del GEiEG un divendres 21 d’Agost (en principi a les Comes, però això encara podria canviar). L’endemà els de Joan Carles es desplaçarien a la pista de l’ex-equip d’Enric Torner, el Tordera. El dia 26 arribaria el segon dels 3 desplaçaments, a la pista del Vilafranca, un altre dels equips que acaben d’ascendir. Després vindrien 4 partits seguits a les Comes.
El setembre arrencaria amb un enfrontament contra el Lloret de l’ex-IHC Ivan Tibau (dia 1), el 4 els arlequinats rebrien al Tenerife, el dimarts 8 les Comes reviurà un dels clàssics IHC-FC Barcelona i 3 dies més tard, el PROINOSA aprofitaria la Diada Nacional de Catalunya per presentar-se davant l’aafició contra el Noia del Càceres i Cabestany. Finalment quedaria l’últim partit de pretemporada contra el Vilanova, al pavelló de les casernes, el dia 19 de Setembre. Seria just una setmana abans de l’inici oficial de la Ok Lliga, tot i que en el cas de l’IHC l’arrencada es podria ajornar dues setmanes més arran de la hipotètica presència d’Enric Torner a la selecció júnior.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *