ELS RIVALS ES REFORÇEN

Els jugadors del PROINOSA Igualada esgoten les últimes hores de les vacances (el dia 17 tornen a la feina) mentre els rivals segueixen reforçant-se. L’últim de fer-ho és el GEiEG, amb qui els igualadins estrenaran tant els partits de pretemporada com els de competició oficial a la Ok Lliga. Els gironins, que estrenen categoria, han fitxat precisament un ex-IHC, el veterà Eloi Gaspar, que es converteix junt amb l’ex-Vic Quim Pujadas en els dos reforços principals de l’equip de cara a la pròxima temporada a la Ok Lliga.

Gaspar, nascut a Barcelona el 7 de setembre del 1973,  ha jugat a més de a les Comes a la base del FC Barcelona, al Viva Habitat Blanes (1992-93), CP Vic (1993-00 i 2001-06), Alcobendas (2000-01), Cerdanyola (2007-08) i Lleida (2008-09). Eloi Gaspar compta al seu plamarès amb una Copa CERS, una Copa del Rei, un Mundial, un Europeu, dues Copes de les Nacions i una quarantena de partits internacionals amb la selecció estatal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *