FORMATJÉ: HI HA MOLTES GANES DE COMENÇAR

A només 96 hores de l’inici de la pretemporada els jugadors del PROINOSA Igualada són en aquests moments la demostració pràctica de les ganes que hi ha que torni d’una vegada l’hoquei. La plantilla nota, igual que l’afició, els 3 mesos de sequera des que va acabar la passada temporada i hi ha una fam extraordinària de tornar a sentir els patins lliscant per la pista. I segurament els que tenen encara un desig més gran de començar són els nous, que estrenaran els vestidors de les Comes per primera vegada. És el cas per exemple del mig Ferran Formatjé que ha reconegut a la mevaweb que ja hi ha ganes per començar, moltes, la veritat.

Formatjé que viurà per primera vegada una pretemporada Made in Coco diu que està preparat: Físicament estic a punt de posar-me a les seves ordres després de les instruccions que ens va donar per passar l’estiu. Aquesta serà la primera temporada de Formatjé al PROINOSA Igualada i coincideix amb un any de canvis, de molts canvios, amb la desaparció del play-off, els sorteig dirigit, els 4 descensos…""la lliga, la veritat, se´ns farà una mica estrany, però ja es veurà. De tota manera serà un any de transició, amb tants de canvis com hi ha hagut.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *