GOLS IGUALADINS PER CATALUNYA

La selecció nacional de Catalunya, amb els jugadors del PROINOSA IHC Ton Baliu i Ferran Formatjé a les seves files, ha acabat imbatuda el triangular de presentació del Sant Celoni que s’ha disputat aquest diumenge en aquest localitat. Els dos jugadors igualadins han tingut un paper fonamental en la victòria contra l’equip local (3 a 12) i amb l’empat contra el GEiEG (4 a 4). En el primer 3 dels 12 gols han estat arlequinats. Formatjé n’ha fet 2 (tots dos de penal) i Ton Baliu 1. En l’enfrontament posterior contra el GEiEG, els dos igualadins han estat titulars i en Ferran ha tornat a marcar 2 gols (en aquest cas 1 de penal i 1 de jugada). Aquest dilluns tots dos es reincorporaran als entrenaments amb la resta de companys prenen part en la sessió de preparació que tindrà lloc al pavelló de les Comes a partir de les 7, després d’haver passat per la sala de vídeo. Dimarts els jugadors de Joan Carles s’enfrontaran al Lloret en un partit que començarà a 2/4 de 9.

La participació de Baliu i Formatjé amb la selecció de Catalunya ha estat la notícia més destacada d’un diumenge en el qual hem recordat el desaparegut president Francesc Fontanelles mort en un 30 d’Agost d’ara fa 3 anys. Per ser precisos l’hem seguit recordant perquè la seva figura no ha deixat en cap moment de presidir de manera constant i permanent el dia a dia del club i de tots aquells que l’estimem

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *