UNA SESSIÓ AMB HISTÒRIA

Per primera vegada des que van començar la pretemporada els jugadors del PROINOSA Igualada tindran dos dies sencers de descans. 48 hores de pausa que els aniran realment bé per recuperar forces després d’una setmana molt intensa que ha inclós un partit (1 a 3 a Vilafranca) i que s’ha tancat aquest divendres amb un últim entrenament físic. Els jugadors han acomiadat, doncs, la segona setmana de preparació al gimnàs amb la vista posada en una nova setmana intensa amb 2 partits a les Comes, contra Lloret (dimarts) i Lleida (dijous, el mateix dia per cert que l’assemblea de socis). Allà han fet una sessió d’spinning amb un professor molt especial. Jordi Guillen, el llegendari davanter del Dream Team. De fet era la primera classe del Van Gogh Guillen com a monitor, cosa que ha permés una situació maca i divertida alhora.

Anècdota que obre porta a un descans que no serà general. Dos dels integrants de la plantilla arlequinada han estat convocats pel seleccionador català per jugar amb Catalunya aquest diumenge a Sant Celoni en el triangular de presentació de l’equip local, en el qual hi participarà a banda de la selecció i del Sant Celoni, el GEiEG de la Ok Lliga. Els jugadors convocats per Jordi Camps són Ton Baliu i Ferran Formatjé, dos dels jugadors amb més futur de la plantilla igualadina.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *