WIMMIS, EL RIVAL QUE VA ARRIBAR DEL NORD

El sorteig de dissabte a Dinan ha incorporat amb força un nom a l’actualitat del PROINOSA IHC. El del primer rival a la Copa de la Cers, el RHC Wimmis. Un club fundat el 1975 per dos ex-jugadors i que no ha començat massa bé la competició a Suïssa. 2 partits dues derrotes (4 a 2 contra el Ginebra i 2 a 1 contra el Weil alemany). L’equip l’entrena Fritz Gertsch i té com a jugadors més destacats al veterà Marcel Althaus, un dels golejadors històrics de l’hoquei helvètic, i a l’internacional Stefan Wenger autor de 2 dels 3 gols de l’equip fins ara. La resta de la plantilla la formen: Sebastian Pfähler, Kilian Leuenberger, Laurent Geiser, Marcel Althaus, Pascal Ingold, Kevin Gmür, Beat Haldemann, Steve Wenger, Christian Wasem (C), Patrik Müller, Silas Brand, Dominic Wirth, Christian Sulzener (Tor), Martin Häfliger, Sacha Meier (Physio).

El Wimmis juga els seus partits al Roller Hockey Hall, una pista de terrasso de la qual us n’oferim una imatge actualitzada.

El tècnic de l’IHC, Joan Carles, ha analitzat a través de la mevaweb el resultat del sorteig de la CERS.

P- Com veus el rival i l’hipotètic calendari posterior, Joan?

J.CARLES- Bé, com deia ahir el Ton, haurem d’anar partit a partit. Els suïssos han millorat molt el seu hoquei en els últims temps i els hem de respectar. Nosaltres hem de fer la nostra feina, independentment del rival que ens anem trobant. I si hi ha una cosa en que podem dir que n’hem sortit afavorits és en el fet de jugar tots els segons partits a casa. Això ens dona un cert marge per solucionar a les Comes si hi ha alguna ensopegada a fora.

P- Entrem en l’última setmana de preparació. Dissabte arrenca la Ok Lliga. I l’últim partit ens ha deixat una derrota.

J.CARLES- Si. Ens vam trobar un bon Vilanova, en una pista sempre difícil. Nosaltres vam jugar bé només ens alguns moments, en els altres no … no vam tenir sort en algún dels gols. De tota manera això ens ha d’ajudar a adonar-nos que ens hem de posar les piles i treballar fort. I també en que haurem de ser més efectius a pilota parada que dissabte no ho vam ser. De tota manera ara comença l’hora de la veritat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *