ALARMA NAVARRO

Primer entrebanc seriós de la temporada per Joan Carles quan encara ni ha començat la competició oficial. A la sessió d’aquest dilluns Marc Navarro ha notat una punxada a la cama dreta que l’ha obligat a abandonar l’entrenament.  Aquest dimarts li faran una ecografia per comprobar si hi ha lesió i el seu abast. De moment el Màgic  és dubte pel debut a la Ok LLiga de dissabte contra el GEiEG. Si es confirma la seva absència l’IHC arrencaria la competició amb 2 baixes molt destacades, ja que l’Enric Torner estarà disputant amb la selecció estatal el Mundial sub-20.

P- Com estàs, Marc?. Com ha estat la jugada?

NAVARRO- Estava defensant i m’he notat una estrevada darrera la cama dreta, entre l’isquio i l’abductor. És la primera vegada que tinc un problema muscular, però la veritat és que no em fa molt mal. Espero que sigui poca cosa.

P- Ho esperes tu i ho esperem tots perquè ets un home fonamental en l’equip. Per cert com veus el sorteig de la Cers?

NAVARRO- De fet no podem caure en l’error de pensar que serà fàcil. Els suïssos porten anys millorant molt i en una eliminatòria pot passar de tot. de fet Les Comes seran claus.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *