ELS PRIMERS PUNTS EN JOC

41 dies i 9 partits de preparació després el PROINOSA Igualada afronta aquest dissabte el debut a la Ok Lliga més imprevisible dels últims anys. Sobre tot per les noves regles que fan molt complicat estabilitzar els partits tot i que els portis controlats i que de retruc potencien fins a l’extrem el paper dels àrbitres i sobre tot el seu criteri. Amb aquestes premises i amb les baixes ja segures de Torner i Lòpez, els igualadins jugaran contra un equip que acaba de pujar a la Ok LLiga però que s’ha reforçat per no intentar passar problemes amb veterans com Gaspar, Pujadas o Casadevall. El tècnic visitant, Israel Umbert,  ha repetit aquestes últimes hores els aspectes que més li preocupen de l’IHC: tenen un un molt bon porter; i dos jugadors molt tècnics com són l’Edu Fernandez i en Ferran Formatjé, que en moments puntuals poden marcar la diferència”

L’IHC arriba al primer partit oficial de la temporada amb el balanç de 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes en els enfrontaments de preparació que ha jugat fins ara. Els igualadins han marcat 41 gols (4’5 per partit) i n’han encaixat 38  (4’2) (l’estadística queda de tota manera afectada per la golejada encaixada a Vilanova fins al punt que la diferència passaria a ser de més d’un gol, 4’8 per 3’7, sense el partit de les casernes). Sigui com sigui és la demostració que la nova normativa complirà un dels seus objectius: el de portar més gols, a favor però també en contra. Els del PROINOSA, concretament,  els han firmat l’Edu amb 11 ( ha tornat a acabar com a màxim golejador de l’equip), Torner amb 9, Formatjé amb 8, Creus amb 6 i Baliu i Navarro amb 3 cadascun. A partir d’aquest dissabte a 2/4 de 8 els gols, però,  ja valdran punts.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *