S’HA ACABAT LA PRETEMPORADA

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dijous l’últim entrenament de la pretemporada. Ara ja només queda l’espera per l’hora de la veritat. Només unes hores de descans i els igualadins arrencaran la Ok Lliga 2009-2010. I ho faran, d’entrada,  amb dues absències. A la ja sabuda d’Enric Torner, que disputa amb la selecció el mundial sub-20 a Bassano del Grappa, Itàlia, s’hi ha afegit la del porter Albert Lòpez amb una sobrecàrrega als abductors. El seu lloc a la banqueta l’ocuparà el porter del júnior, Txus, mentre Joan Donzel, de l’equip de primera, substituirà Torner. Mentrestant Marc Navarro que ha seguit la seva recuperació de l’esquinç que es va fer a l’entrenament de dilluns entrarà a la convocatòria però no està clar que arribi a temps de poder jugar contra el GEiEG. Tot i aquestes incidències l’equip afronta el repte del debut amb determinació i amb moltes ganes d’arrencar ja d’un cop.

Per cert aquest dijous hem tingut una altra oportunitat per prendre consciència tots plegats del que suposa la trajectòria de l’Igualada HC en els últims 20 anys. TV3 i TVE van oferir de manera conjunta un programa especial amb motiu dels 50 anys de TVE a Catalunya. Entre les imatges més destacades que explicaven la història de l’últim mig segle del nostre país hi va aparèixer l’Igualada Hoquei Club, una jugada d’atac que acaba amb un gol del mític Santi Carda. Va ser una de les úniques 2 referències a l’hoquei que van apareixer en tot el programa (l’altre va ser un gol del FC Barcelona marcat curiosament per un altre Dream-Team, Joan Ayats, en la seva etapa en el club de la capital). Un altre motiu per sentir-nos satisfets del que hem aconseguit tots plegats i un estímul per seguir intentant escriure més història en el futur més immediat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *