ELS PARTITS, DIVENDRES

El PROINOSA Igualada H.C. jugarà els partits d’Ok Lliga a les Comes els divendres a 3/4 de 9 del vespre enlloc dels dissabtes a 2/4 de 8 com fins ara. La decisió l’ha pres la directiva en una reunió de junta aquest dijous al vespre després d’haver sondejat grups de socis sobre la necessitat d’introduir un canvi en l’horari dels partits a casa. Aquest divendres es sol.licitarà el pertinent permís a la Federació espanyola de patinatge i un cop es rebi els partits de lliga passaran a ser programats en aquest nou horari.

La decisió s’ha pres per intentar facilitar la presència de seguidors a les Comes evitant la coincidència que es produeix ara amb altres esdevenients donada l’altíssima oferta televisiva, esportiva i de lleure que acostuma a haver-hi els dissabtes. De fet al final de la primera volta es valorarà si s’han aconseguit els efectes desitjats. D’aquesta manera el PROINOSA Igualada s’afegirà a un altre equip de la Ok LLiga, el Reus,  que també ha decidit traslladar els seus partits com a locals als divendres. De fet anteriorment també el Lleida Llista havia jugat algunes temporades els divendres i a Igualada mateix també es va provar la fòrmula durant un temps, en l’època de Folguera com a entrenador. Mentrestant l’equip ha tancat la seva preparació pel partit contra el Vic amb l’últim entrenament de la setmana, on s’ha seguit evidenciant la progressió individual i col.lectiva,  acompanyat d’una sessió de vídeo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *