UN DERBI CENTRAL

El retorn del porter Albert Lòpez és la novetat més destacada de la convocatòria de Joan Carles pel derbi de la Catalunya Central d’aquest dissabte a les Comes contra el Vic (2/4 de 8 amb arbitratge de Gomez i Melero).  De fet serà el debut de l’igualadí aquesta temporada ja que la lesió d’abductors el va deixar fora de l’equip just al tram final de la pretemporada. De moment el porter del Primera Catalana, Txus, l’ha subtituit en els 4 partits que s’han disputat fins ara. L’equip ha completat una bona setmana de treball i vol intentar ser el primer d’aconseguir dos resultats positius mentre es travessa la serralada de 4 partits complicats coneguda popularment com aTourmalet.

Mentrestant l’ex-Dream Team, Quim López, ara tècnic del Vic, viaja a Igualada amb els dubtes de Romà Bancells i Marc Torra, que durante toda la semana han tingut un procés gripal. El Vic per potencial i plantilla (ha perdut un golejador com Adroher però ha recuperat un gran motor com és Masoliver) és favorit en gairebé totes les pistes de l’Ok LLiga però malgrat això Lòpez té paraules d’elogi per l’IHC en la web de la FEP:  “és un equip amb talents joves que en un futur pròxim, si no ja ara, en el present, demostraran el seu nivell. Ara, però, estan igual que nosaltres amb la necessitat d’adaptar-se als nous fitxatges i a les noves regles".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *