LICEO 3 – PROINOSA IHC 2. UN FORAT A LA XARXA IMPEDEIX UNA VICTÒRIA IGUALADINA

Faltaven poc més de 4 minuts pel final. El PROINOSA guanyava per 1 a 2 i Marc Navarro li ha etzibat un cacao a la bola que ha entrat com un obús a la porteria de Llaverola. Era l’ 1 a 3 que podria haver sentenciat el partit. Però la bola s’ha escolat per un forat que hi havia a la xarxa i ha tornat a sortir. La parella arbitral, Galan i Sanz, s’ha rentat les mans aduint que no havien vist res i no han donat el gol. Aquesta ha estat la jugada del partit. Indiscutiblement. I és que no hi ha lloc pel debat. La bola ha entrat claríssimament fins el punt que els col.legiats al final del partit han explicat que els arbitres de taula si que ho havien vist però alhora mantenien que ells no i ho posaven com a excusa per no haver concedit el gol. Després Galan i Sanz han tornat a ser protagonistes quan li han ensenyat una targeta blava a Edu Fernàndez més que dubtosa que ha suposat una falta directa que Marc Gual ha aprofitat per marcar el 3 a 2 que li donava la volta al marcador. Als últims segons l’IHC ha disposat també d’una falta directa per blava a Alvarez que Formatjé no ha pogut transformar. S’esfumava així 1 punt que podrien haver estat els 3 i es repetia el guió dels últims 3 partits. Ara el Tourmalet és història i els de Joan Carles hauran de pencar fort per recuperar posicions.

TOT PER UN DESCOSIT

Riazor té una espècie de maledicció per l’Igualada. És cert que allà l’IHC hi va escriure una de les pàgines més emotives de la seva història, amb la consecució de la mítica primera lliga. Però després la majoria de partits han quedat tallats pel mateix patró. Bon joc sense recompensa final. I el d’aquest dissabte s’ha ajustat al protocol com un guant de cirurgià. Els arlequinats han fet un partit molt digne, han portat el ritme del joc, amb posessions molt llargues, sense caure en la precipitació, amb un Balagué exquisit… S’ha sabut fins i tot donar la volta al marcador i si no arriba a ser per un descosit la bona imatge que han donat els igualadins s’hauria traduit en algun punt.

la primera part ha acabat amb victòria momentània dels corunyesos gràcies a un gol de l’ex-IHC Jordi Bargalló a falta de 6 minuts pel descans. Marc Gual ha penjat una bola a l’àrea i aquell gegant nostre ha sortit de darrera de la porteria i ha desviat la bola a la xarxa. A la segona part, però, el PROINOSA li ha donat la volta al marcador en 3 minuts. Al 13 Torner ha fet un tir de cullera des del vèrtex de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria d’un altre ex, Jaumet Llaverola. I 3 minuts més tard Formatjé ha aprofitat una falta d’equip (el Liceo acabava de fer la desena) per fer l’1 a 2. Després ha vingut el vodevil de la xarxa, l’emprenyada dels igualadins i dos gols en els últims 2 minuts, del Liceo, el segon amb una certa concessió arbitral. Al final l’Igualada ha perdut un partit que hauria d’haver guanyat i repeteix l’escena dels enfrontaments contra Reus i Vic. Els igualadins es queden amb 5 punts mentre fins a uns altres 5 volen de manera injusta.

LICEO 3 (1/2) Llaverola, Lamas, Grasas, Gual (1), Bargalló (2), equip inicial. Gende, Alvarez i Barreiros.

PROINOSA IHC 2 (0/2) Balagué, Navarro, Formatjé (1), Edu i Busquets, equip inicial. Baliu, Torner (1) i Creus. Lopez i Raja.

GOLS: 1-0 Bargalló (19.02). SEGONA PART. 1-1 Torner (m 12:06), 1-2 Formatje FD (m 15), 2-2 Bargalló (m 23.17), 3-2 Gual (m 23.37).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *