EL PROINOSA, DE CARA I AMB ORGULL

El PROINOSA Igualada juga aquest dissabte a partir de les 7 contra el Liceo de la Corunya en el partit corresponent a la sisena jornada de la Ok Lliga. Serà l’últim partit de la travessa d’alta dificultat que ha hagut d’afrontar l’equip en les últimes 4 jornades. El Liceo és ara mateix segon classificat a 3 punts del FC Barcelona, amb unes estadístiques impressionants com a local: 2 partits, 2 victòries, 18 gols a favor i només 5 en contra.

Els igualadins, però,  hauran de fer front de cara, amb modèstia però amb orgull, a aquests números. I no només a això. També a la duresa del desplaçament, a l’aclimatació al parquet, al factor arbitral sempre present a Riazor… I tot per intentar mantenir la dinàmica de bon joc de les últimes jornades. Hi podria ajudar que Ton Baliu repetís l’extraordinari partit que va protagonitzar l’últim cop que l’IHC va visitar Galicia. Va ser a la Copa del Rei, amb l’equip en plena plaga de lesions, i , tot i el sacrifici dels igualadins, al final el Liceo es va emportar el partit i la classificació per semifinals. Ara caldrà mantenir la qualitat del joc i alhora mirar de canviar el resultat final per equilibrar el balanç fora de les Comes (fins ara 1 empat i 1 derrota).

P- Ton, com arribeu al partit contra el Liceo?.

BALIU- Hem fet uns bons entrenaments. A veure si podem fer un bon partit.El viatge és dur perquè la sortida és molt d’hora però haurem de descansar bé i després anar a tope.

P- L’últim partit que vas jugar a la Corunya, a la Copa, et va sortir rodó, tret del resultat. ganes de repetir-ho

BALIU- Si. Crec que no vaig estar malament en el partit de copa de l’any passat però no vam guanyar. A veure si podem fer tots un partit gegant i podem emportar-nos alguna cosa d’una pista dificilíssima, de les més complicades de la Ok Lliga.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *