WIMMIS 5 – PROINOSA IHC 8. L’IGUALADA MARCA DIFERÈNCIES A LA SEGONA PART

El PROINOSA Igualada ha obtingut un bon resultat a Suïssa de cara al partit de tornada dels setzens de final de la Copa de la Cers. Els igualadins però han hagut de superar un inici de partit no gaire bé (han arribat a perdre per 4 a 2 en el minut 12 de la primera meitat). A la segona part els de Joan Carles han apretat i han firmat un parcial inapelable d’1 a 5 que ha sentenciat el partit. Edu Fernàndez i Marc Navarro amb 2 hat tricks s’han repartit 6 dels 8 gols. Els altres protagonistes han estat Joan raja i Txus Fernandez que han debutat amb el primer equip aquesta temporada (en el cas del porter arribat aquesta temporada des de Sant Sadurní ha estat el seu debut absolut, Raja ja havia jugat diversos partits la temporada passada).

MAL COMENÇAMENT

L’IHC ha arrencat el partit tou, desconectat, tens, i patint els mateixos problemes que l’han afectat fins ara a la Ok Lliga (falta d’encert i peatge excessiu al darrere). Fruit d’això els suïssos han manat sempre en el marcador durant els primers 25 minuts. Fins i tot han arribat a tenir en dues ocasions 2 gols d’aventatge (2 a 0 i 4 a 2) que han fet somniar als locals amb una proesa. El marcador en contra ha fet reapareixer l’angoixa en els arlequinats.

L’internacional suïs Wirth i Ingold han avançat el Wimmis amb 2 gols. Per sort el 2 a 0 només ha durat 30" en el marcador, ja que Formatjé ha marcat un gol que semblava que havia de ser psicològic. Però les emocions encara no s’havien d’acabar. Mig minut més i Leuenberger tornava a establir els dos gols de diferència, 3 a 1. El PROINOSA ha tirat aleshores de les aparicions d’Edu Fernàndez per no perdre la cara al partit. Primer ha fet el 3 a 2 (altre cop 30 segons després del gol suís) i després del 4 a 2 de Wirth tornava a salvar l’equip transformant el primer dels dos penals que convertiria en gol.

LA SEGONA PART POSA LES COSES AL SEU LLOC

Només sortir dels vestidors s’ha vist que el PROINOSA estava disposat a demostrar la diferència que hi ha ara mateix entre els dos equips. Al minut 3 l’IHC ha aconseguit equilibrar el marcador (altre cop amb un penal de l’Edu) i dos minuts més tard han arribat les 2 jugades del partit. Les dues gairebé calcades i separades una de l’altra per només 15 segons. Navarro exercint la màgia a la mitja pista per robar dues boles, correr la contra i afusellar al porter Wasem. En la quarta part d’un minut els arlequinats havien trencat el partit. Després encara haurien d’arribar dos gols més, un de Creus i l’altre del mateix navarro, per un dels suïssos que maquillaven així el marcador. En els últims 10 minuts, amb el 4 a 7 en el marcador Joan carles li ha donat l’alternativa a Txus Fernàndez, el porter del primera catalana que d’aquesta manera ha debutat amb el primer equip i també en competició europea. Ara, l’IHC haurà de confirmar a les Comes la seva classificació pels vuitens de final. I mentre no arriba aquest partit de tornada els igualadins tornaran a concentrar-se en la Ok LLiga i en el pròxim rival, el Vilafranca, que ha perdut aquest dissabte a Blanes per 3 a 0.

WIMMIS 5 (4/1) Wasen, Müller (1), Geiser, Wirth (2), Ingold (1), equip inicial. Althaus, Gmür, Pfäler, Leuenberger (1).

PROINOSA IHC 8 (3/5) Balagué, Formatjé (1), Baliu, Torner, Creus (1), equip inicial. Navarro (3), Edu (3), Raja, Txus.

GOLS: 1-0 Wirth (m. 8), 2-0 Ingold (m.10), 2-1 Formatjé (m. 10.30), 3-1 Leuenberger (m. 11), 3-2 Edu (m. 11.30), 4-2 Wirth ((m. 12.30), 4-3 Edu penal (m. 18.30). SEGONA PART. 4-4 Edu penal (m 3), 4-5 Navarro (m. 5.30), 4-6 Navarro (m 5.45), 4-7 Creus (m. 10.30), 5-7 Müller (m. 18.30), 5-8 Navarro (m 22).

INCIDÈNCIES: Presència d’una desena de seguidors igualadins al Rollhockeyhalle Herrenmate de Wimmis. L’àrbitre del partit, l’italià Mateo Gallapi, ha mostrat targetes blaves a Ingold, Althaus i Leuenberger pels helvètics i Navarro pels igualadins. El Wimmis ha fet 22 faltes d’equip, mentre l’IHC n’ha fet només 9. De tota manera els arlequinats han tornat a desaprofitar moltes accions a pilota aturada (fins a 5 faltes directes). Després del partit l’expedició igualadina ha estat convidada a sopar pel club suís. A 2/4 d’11 de la nit l’autocar ha començat la ruta cap a Catalunya.

TXUS FERNÀNDEZ

P- Enholrabona Txus. Ha estat el teu debut amb el primer equip. Com et sents?

TXUS- Moltes gràcies. Estic molt content, molt. No m’ho esperava i menys amb el resultat que hi havia al marcador quan he sortit, no m’ho podia ni pensar, però molt content.

P- I com t’has trobat a la pista?

TXUS- Una mica nerviós, però després tot ha anat bé i m’he quedat molt content.

P- És una mica el premi a tot el treball que estàs fent amb el primera i també ajudant al primer equip, no?

TXUS- Si. De fet és el que m’ha dit el Joan Carles quan m’ha avisat que em preparés per sortir a la pista. Estic satisfet d’haver pogut jugar avui.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *