AVUI SE SABRÀ EL RESULTAT DE LA RESSONÀNCIA A BUSQUETS

El PROINOSA Igualada tancava cap a les 11 del migdia de diumenge un cap de setmana maratonià amb més de 2000 quilòmetres a l’esquena i una eliminatòria contra el Wimmis, en principi encarrilada, tot i l’ensurt inicial. Ara els igualadins tornaran a centrar tota la seva atenció en l’Ok Lliga, aparcada només per uns dies. I un altre cop la principal incògnita és David Busquets. Aquest dilluns s’han de saber els resultats de la ressonància magnètica que li van fer divendres a l’elèctric per poder aclarir si hi hauria la possibilitat d’arribar a estar a punt per l’enfrontament contra el Vilafranca.

El mateix capità del PROINOSA IHC ha explicat a la mevaweb que està una mica millor de la lesió. "M’ha anat bé descansar tots aquests dies. Pel partit a Vilafranca haurem d’esperar què diuen els resultats de la ressonància. Seran bàsics per saber si es pot apretar o s’ha de continuar com aquests últims dies, amb més descans. Haurem d’esperar doncs els resultats desitjant que siguin positius per la importància que té el Busqui en l’equip, tot i que dissabte a Suïssa es va aconseguir la primera victòria de la temporada sense ell a la pista

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *