FORMATJÉ: EM VA SORTIR UN BON GOL

El PROINOSA Igualada ja ha començat a preparar el partit de divendres contra el Blanes. Després de la victòria a Vilafranca ara els arlequinats hauran de passar per una altra pista molt complicada contra un rival necessitat també de punts. Els igualadins han protagonitzat un bon entrenament, especialment en el capitol de finalització de jugades davant de porta. Precisament el porter Albert Balagué ha estat notícia perquè no ha pogut participar en la sessió de preparació per les molesties a l’esquena del seu pare. En el seu lloc Joan Carles ha convocat al porter del juvenil Joel Sebastian. David Busquets, mentrestant segueix el procés de la seva recuperació.

L’entrenament ha estat marcat clarament pel bon ambient generat pel partit de dissabte. I d’entre tots un dels més satisfets Ferran Formatjé, autor d’un gol per emmarcar.

P – Va ser el gol de la jornada, Ferran.

FORMATJÉ- Si. Era un contratac 2 contra 1, vaig veure a l’Edu que estava sol, però em va saltar el defensa i me’n vaig anar d’ell. Em va tocar una mica el patí, vaig continuar amb una mà i… la veritat és que si,  va sortir un bon gol.

P- Un gol fantàstic i a més, tot i que en van venir més després, un gol decisiu.

FORMATJÉ- Si. Va ser un gol important. A més… començar perdent 1 a 0, després 1 a 1, i molt d’hora va arribar aquest gol. La veritat és que ens va anar bé per poder seguir jugant més tranquils i seguir avançant. Tot i que el partit se’ns va complicar una mica després, la veritat és que ens va anar molt bé aquest gol a l’inici de la segona part.

P- Necessitàvem els punts, eh Ferran?

FORMATJÉSi. Com el pà que mejem.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *