VICTÒRIA COMPARTIDA

La victòria del PROINOSA Igualada va ser patida, merescuda, i compartida. Patida perquè amb el nou reglament tots els partits tenen un plus d’imprevisibles que els fa molt perillosos. Merescuda perquè els igualadins van jugar més i millor que el rival, van disposar de les millors accions de gol i van saber transformar aquest cop si les accions a pilota aturada. I compartida perquè els jugadors es van tornar a deixar la pell a la pista i cadascún va aportar les seves qualitats en benefici de l’equip. Balagué va ser decisiu en l’aturada de la falta directa a Miras amb el 2 a 4 al marcador, Creus i Navarro van dirigir l’equip i van  fer dos gols cadascún, Formatjé 1 però extraordinari, l’Edu va tornar a fer una exhibició de presència total, Torner va oferir alguns detalls tècnics a l’abast de molt pocs jugadors i Baliu va tornar a fer girar el partit al seu voltant amb la seva capacitat inhata d’anticipació, velocitat i col.locació.  Però també va ser un triomf compartit pel suport que els aficionats li van donar a l’equip. Tant en número com en presència sonora els igualadins, encapçalats per la penya, van destacar positivament, fins el punt que tècnic i jugador van elogiar la seva ajuda qualificant-la de decisiva. I tot fet amb un saníssim clima de convivència com mostra la fotografia que obre aquesta notícia, la de les dues penyes, Equip i Força i Escamot Blau, juntes al final del partit.

P – Com sempre patint, però amb victòria final que és el que s’havia d’aconseguir com fos.

J.CARLES- Si, si. Aquest partits costen. I sortir d’una situació com la que estem, o la que estàvem ja, és difícil. La precipitació, els nervis, pesen molt. És un esforç molt gran que estan fent els jugadors. L’estem fent bé i cada cop una mica millor. Aquest dissabte vam tenir algunes fases de nerviosisme, però només van ser alguns moments

P- Especialment a la primera part.

J.CARLES- Bé. Potser l’altre dia amb el Massanet tot i jugar a casa se’ns veia molt nerviosos. Dissabte vam tenir molt bones opcions de fer gol. Encara ens costa però vam tenir l’encert de les directes… i l’actitud de l’equip és molt bona. Ens estem animant tots dins del vestidor i això per un esportista és vital, que se sentin amb confiança, que se sentin equip.

P- Els 3 punts, la dinàmica… li anirà molt bé a l’equip, no?

J.CARLES- Si, si. Espero que si. Ja ho vam notar el dia del Massanet. Els vaig veure amb més confiança tot i que el Vilafranca ens estava fent una pressió molt gran ens n’estàvem sortint. Vam tenir algunes contres molt bones que no vam acabar en gol… ens falta això, aquella dècima de segon i hauríem pogut treure un resultat més ampli. Però vam haver de patir i ara continuar i recuperar el Busqui i seguir entrenant bé i amb sacrifici i fent equip. I el següent partit tornem a tenir una gran final, a Blanes, i a per ells. A totes.

P- Un Blanes que apareix com un rival molt complicat per plantilla, per historial…

J.CARLES- Si, si… per pista, per la qualitat dels jugadors, per l’experiència que tenen, N’estic convençut que se’n sortiran d’aquesta situació, com nosaltres. Serà un partit difícil, però aquest any ja ho hem vist que amb aquest nou reglament en qualsevol lloc pateixes i moltíssim. Per tant, apretar les dents, disciplina i sacrifici.

P- Abans parlaves del Busqui, com està?

J.CARLES- Bé va millorant. Dissabte hauríem pogut assumir el risc. No ho vam fer perquè ens podria haver tornat a passar com amb el Massanet, que recaigués i es tornés a inflar l’abductor. Tenim una setmana més i vuerem si pot estar a Blanes. De ben segur que tindrà més opcions que dissabte.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *