J.CARLES: TREBALLAREM PER REFORÇAR L’EQUIP PER LES FINALS QUE VENEN

Els jugadors del PROINOSA Igualada aprofiten els dies de descans d’aquestes vacances de Nadal, tot i que diumenge Baliu, Formatjé i Torner van tenir partit amb la selecció de Catalunya, aquest dimarts Torné també defensarà els colors de la nacional a la Seu d’Urgell i diumenge ho farà l’Edu al Palau Blaugrana contra l’Argentina. Tots ells tornaran a la feina el dia 28 de desembre amb la retrobada amb el gol que va suposar el partit europeu de dissabte i la necessitat d’entrar endollats al nou any. L’entrenador Joan Carles té clar que han d’aprofitar aquests 15 dies per preparar el que més necessita l’equip en aquests moments: victòries.

P- Quina sensació et queda de la golejada de dissabte contra el Wimmis?

J.CARLES- Doncs estic satisfet pel joc que vam fer, pels detalls que s’hi van poder veure tant individuals com d’equip.

P- A banda de demostrar que l’equip sap fer gols, es va passar l’eliminatòria i ja som a vuitens de final.

J.CARLES- Exacte. Aquest era l’objectiu. Passar, anar tirant endavant i anar agafant aquest bon hoquei i confiança que necessitem.

P- Escolta’m i els jugadors que van disposar de minuts dissabte, l’Albert Lòpez, el Joan Raja, com els vas veure?

J.CARLES- Bé, la gent no els coneix tant però són un més de l’equip, fan un treball fosc que només veiem els tècnics i la gent que està al voltant de l’equip. En el dia a dia donen el nivell necessari perquè puguem tirar amunt. Després arriba el cap de setmana i no tenen la sort de poder jugar. Són joves i han d’anar agafant experiència i qualitat i stan treballant per fer-ho. Però és importantíssim que ells donin un bon nivell a l’entrenament, perquè siguin competitius i de nivell. Dissabte els vam poder donar un premi merescut i el van aprofitar.

P- Quin treball heu previst aquest Nadal?

J.CARLES- Ara tindrem descans, hi ha gent que el necessita tot i que alguns tenen partits amb la selecció de Catalunya. Està bé que puguin tenir un canvi de xip. És una satisfacció que et cridin per tant bones notícies. A més tots podran descansar 5 dies. Després el 28 començem a entrenar, el 31 i 1 tenim festa, el 2, 3, 4 i també el dia 6 haurem d’entrenar..

P- I això buscant què?

J.CARLES- Buscant el que necessitem. Una arrencada d’any bona. Estem en un moment que necessitem guanyar. Els dos últims partits de la primera volta són importantíssims… Hem de reforçar l’equip al màxim per jugar aquestes finals.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *