A. LÒPEZ : EL JOAN EM VA DIR VOLS JUGAR? I JO LI VAIG DIR I TANT!

Dissabte es va convertir en l’últim jugador del planter de les Comes que debuta amb el primer equip. Encara és júnior i contra el Wimmis va viure el seu bateig d’alta competició. L’Albert Lòpez, un porter amb un gran futur, va jugar els 50 minuts de partit per indisposició d’Albert Balagué. I no va tenir temps per avorrir-se. Els suïssos tot i que inferiors als arlequinats no van deixar d’intentar crear perill, van fer gols (7) i van tirar fins a 30 vegades a porta (10 a la primera meitat, el doble a la segona). Lòpez va mostrar als espectadors de les Comes algunes de les seves principals virtuts: la velocitat, i la valentia. El porter del planter va tenir algunes intervencions molt destacades i fins i tot va aturar un dels 2 penals que els suïssos van tirar (tot i que en la segona opció, després de l’aturada, Wenger va encertar a marcar). Per tant un dia per guardar a la memòria pel jove porter de l’IHC.

P- Dissabte vas jugar el teu primer partit, sencer, com et vas trobar?

A.LÒPEZ- No massa bé. Era el primer diai estava  una mica nerviós,amb poc ritme però per alguna cosa es comença. Mica en mica.

P- Però et van arribar força i vas tenir intervencions de mèrit.

A. LÒPEZ- Bé no eren un equip molt fort, però tenien una virtud: que penjaven les pilotes com feia temps que no veia penjar-les a ningú. Van tenir la sort que a la primera part en van clavar 3 i a partir d’aquí van anar fent el que van poder igual que nosaltres. El que passa és que som molt superiors i es va veure. No vam tenir tantes dificultats com ells per fer gols.

P- I les sensacions quan et van dir que jugaves què? Quan t’ho va dir el Joan?

A. LÒPEZ- A l’arribar al partit. El Balagué no es va trobar bé i em va dir : tu què? vols jugar? I jo li vaig dir I tant! Doncs vinga cap a la pista….

P- I…?

A. LÒPEZ– Nerviós, nerviós, però bé, És la primera vegada.

P- I ja et quedarà gravada per sempre no?

A. LÒPEZ- Si. La putada és que ara haig de portar pastes però vaja… 

 Mentrestant en partit ajornat de la 14ena jornada de la Primera Catalana l’IHC s’ha imposat en el derbi al Piera per 4 gols a 7.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *