MISSATGE DE NADAL DEL CAPITÀ DEL PROINOSA IHC, DAVID BUSQUETS

 

"Tots nosaltres tenim només una cosa al cap. Guanyar. Ara l’equip tindrà una setmana de vacances i a veure si ens serveix per carregar piles, tant a nivell fisic com a nivell psicologic per començar l’any treballant al màxim per intentar canviar la dinàmica en la que està inmers l’equipUna situació en la que la única cosa que podem fer i hem de fer els jugadors és entrenar al 200%. Segur que així els resultats no tardaràn en arribar.

Aprofito, també, per desitjar a tota la família de l’IHC , socis i afeccionats, un bon nadal i que disfruteu les festes al màxim i sobretot gaudir-les amb la gent que estimeu, que això és el més important! "

BON NADAL!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *