IHC ÉS SELECCIÓ

Després del 4 a 2 de l’últim partit a la Seu d’Urgell contra una selecció de les terres de Lleida (amb presència dels jugadors del PROINOSA Enric Torner i Jordi Creus i dels ex-IHC Oriol i Jordi Bargalló entre d’altres) arriba el gran partit de Catalunya. La selecció nacional s’enfronta a l’Argentina en un partit que podria ser perfectament el de la final d’un mundial si ens deixessin competir com ens correspon.

El Catalunya – Argentina es jugarà a partir de 2/4 de 7 al Palau Blaugrana i entre els seleccionats per Jordi camps hi ha un jugador del PROINOSA, Edu Fernàndez, i dos ex-arlequinats com Jaume Llaverola i Jordi Bargalló, ara al Liceo. La llista la competen Guillem Trabal (Reus), Marc Gual (Liceo), Mia Ordeig (FC Barcelona), Joan Feixas (Noia), Roger Rocasalbas (Vilanova) i Jepi Selva (Blanes).

La selecció argentina que entrena l’ex-jugador del Reus José Martinazzo arriba amb totes les seves figures: Daniel Keenan (Estudiantil), Valentín Grimalt (Petroleros), Reinaldo García (Barcelona), Mariano Velázquez (Follonica), Emanuel García (Porto), Carlos Nicolía (Valdagno), Lucas Ordóñez (Follonica), Pablo Martín (Estudiantil), Pablo Álvarez (Liceo) i Guillem Bapick (C. Valenciano.

El Catalunya-Argentina només serà el punt final d’una intensa Festa del Patí que inclourà també un partit de la selecció nacional femenina (amb la igualadina Maria Diez)  contra un combinat mundial de jugadores catalanes, espanyoles, argentines i colombianes que militen en l’OK Lliga femenina. Aquesta és la selecció del Reno All Stars: Cate Ortega (Vilanova), Mercè Ribas (Sant Cugat), Pia Sarmiento (Vilanova), Marina Rodríguez (Alcorcón), Carolina Escobar (Alcorcón), Leticia Corrales (Arenys de Munt), Natalia Corrales (Arenys de Munt), Adriana Gutiérrez (Cerdanyola), Maria Herbón (Sant Feliu) i Luchi Agudo (Biescas).

La selecció de Catalunya femenina la formaran a més de la Maria Diez, Laia Salicrú (Cerdanyola), Laia Vives (Voltregà CP), Motxa Barceló (Voltregà CP), Anna Casarramona (Voltregà CP),  Maria Rosa Tamburini (Sant Cugat), Paula Torner (Sant Cugat), Berta Tarrida (Vilanova), Maria Majó (Arenys de Munt) i Emma Corominas (Masies de V) .

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *