TORNER: ANY NOU… JOC NOU

El PROINOSA Igualada està acabant l’any a bon ritme, un ritme que després s’haurà d’intentar traduir en resultats. De moment el treball de l’equip és molt bó i de fet aquest dimarts s’ha viscut a les Comes un dels millors entrenaments del que portem de temporada. Una sessió en la que l’equip sènior ha tingut el reforç del capità del júnior Joan Muntaner. Un dels objectius dels arlequinats és intentar aprofitar millor les oportunitats d’atac que es creen. En aquest sentit la golejada contra el suïssos del Wimmis a la Copa Cers pot haver ajudat a augmentar la finezza de cara al gol.

P- Enric, 4 gols contra el Wimmis, en un partit que ha d’ajudar per quan tornem a la competició, no?

TORNER- Ha d’ajudar, segur que si. El dels meus gols és el de menys, mentre guanyem tant me fa marcar com no marcar. En aquell partit es va donar la casualitat que vaig poder marcar… i a veure si és allò típic d’any nou… joc nou i esperem que les coses vagin a millor.

P- Només s’ha de capgirar la tendència perquè de treball n’hi ha, de jugadors n’hi ha, de joc n’hi ha però els partits se’ns han acabat complicant.

TORNER- Si, aviam. Sempre arribem als finals de partit amb opcions, A Cerceda faltant 30 segons vam tenir l’opció de guanyar, contra el Lloret vam tenir l’opció de guanyar…ens passa cada partit i és el que diem o no tenim la confiança suficient o no tenim la sort de cara. Aviam si canvia la cosa.

P- Per cert és el teu primer Cap d’Any a les Comes que els diries a la gent?

TORNER- Doncs que esperem portar l’any que vé noves sensacions, millor joc . Encara ens queda la Cers i hem de pujar com sigui a la classificació… això és el que li demanem als Reis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *