COCO BARILES: ESTEM FENT UNA MINI-PRETEMPORADA

El PROINOSA Igualada ja ha tornat a la feina després de la pausa de Nadal. Tots, jugadors i cos tècnic, treballen amb intensitat per preparar el partit dels pròxim dia 8 de Gener contra el sempre complicat Noia. Aquest és ara mateix el gran i únic objectiu dels arlequinats. Per arribar-hi de la millor manera possible la plantilla afronta aquestes 2 setmanes prèvies al partit com una possibilitat en certa mesura de recomençar.

P- Com s’enfoca aquesta setmana, Coco?

COCO B- Farem una mini-pretemporada de 3 o 4 dies. No la podem fer molt llarga perquè el dia 8 ja tenim partit amb el Noia per tant haurà de ser una pretemporada amb molt patí per buscar una continuitat en la part fisica,  que no resulti un trencament amb el treball que hem fet a la primera volta. Busquem to fisic per aguantar tó fisic i per buscar tranquil.litat mental necessària per recuperar el malestar mental… que tenen els jugadors.

P- Pot haver anat bé aquest descans?

COCO B- Aquesta setmana aturats haurà ajudat a trencar el xip. Aquests dies els havíem posat treball a conciencia, n’hi ha que no poden parar i altres que ho necessiten per canviar el xip, d¡una temporada fins ara nefasta en quant a resultats, no en joc ni en en tó físic que crec que estant bé. Però l’efectivitat en hoquei patins en jugades a pilota aturada es molt important. A més alguns jugadors han estat a la selecció i una setmaneta no els ha anat malament.

P- Fins ara els últims anys després de la pausa els resultats i el joc ens anàven pitjor que abans. Potser ara serà a l’inrevés?

COCO B- Espero que es redreçi la temporada en quant a resultats. La veritat és que estem tranquils, el Joan i jo per la manera com estem jugant pero també preocupats pels resultats que no acaben de donar el to de confiança que necessita la plantilla.

P- Tres resultats bons i tot canviaria, no?

COCO B- Si, necessitem 3 resultats bons però es difícil amb aquest reglament perquè si no tens una renda de gols prou bona se’t gira la truita. Sempre ens ha passat en contra perogha mai a favor. Esperem que la moneda caigui ara del nostre costat perquè la plantilla s’ho mereix.  Estan capcots pels resultats. S’ha de trencar amb la dinàmica. Hi estem treballant amb més intensitat… i a vegades les inflexions venen soles i a vegades un bon resultat i després un altre i no te n’adones i ja has trencat la ratxa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *