JOAN CARLES: UN BON 2010 PER PODER FER DISFRUTAR A TOTHOM!

Com és tradicional cada Cap d’Any el tècnic del primer equip del PROINOSA Igualada Hoquei Club és l’encarregat de posar veu als desitjos del vestidor per l’any que arriba. Aquests és el missatge dels jugadors i tècnics de l’IHC en boca de Joan Carles i Colàs.

"És un sentiment de tot l’equip. Destitjem que les coses vagin bé per fer gaudir a l’afició, als espònsors que donen els seus diners per l’Igualada Hoquei Club… fer gaudir a un munt de gent que estan al voltant de l’equip i que ens ajuden per amor a l’art i que són d’admirar. Us haig de dir que sempre els tinc en ment quan estem passant aquests moments més complicats. A tots ells els desitjo un bon 2010. Que tinguin bona salut i que els puguem fer disfrutar".

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *